Треньорът на Кристиан Атсу в турския Хатайспор – Волкан Демирел,

...
Треньорът на Кристиан Атсу в турския Хатайспор – Волкан Демирел,
Коментари Харесай

Кристиан Атсу все още не е намерен, заяви треньорът му в Хатайспор Волкан Демирел

Треньорът на Кристиан Атсу в турския Хатайспор – Волкан Демирел, съобщи, че ганайският полузащитник към момента не е открит, без значение че Ганайската футболна асоциация (ГФА) разгласи по-рано тази седмица, че той е открит.

Във вторник ГФА сподели, че Ацу е бил „ сполучливо изваден от руините на срутила се постройка и получава медицински грижи “ след земетресението с магнитуд 7.8 по скалата на Рихтер, което раздруса Турция и Сирия ден по-рано. Полузащитникът Атсу прекара четири сезона в Челси, преди да премине за непрекъснато в Нюкасъл през 2017. Той подписа през септември за Хатайспор, основан в южната турска провинция Хатай, покрай епицентъра на земетресението.

„ Нямам положителни вести, той към момента не е открит под руините “, показа Демирел за Агенция Франс Прес.

Имидж сътрудникът на Атсу – Гейнър Фрашоне сподели, че е загрижена за клиента си. „ Не знаем. Всеки се пробва да открие в кой медицински център се намира той. Не знам дали той е още жив. Имаше и 18 ганайски студенти в постройката, посланикът за Турция съобщи, че той е избавен, доктор направи изказване, само че е цялостен безпорядък “, разяснява тя.

Атсу прекара пет сезона в Нюкасъл, изигравайки над 100 мача, преди да напусне в посока Саудитска Арабия през 2021. Последният от 60-те си дуела за Гана той изигра през септември 2019 година





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР