Треньорът на Красимир Анев - Георги Фъртунов, бе много доволен

...
Треньорът на Красимир Анев - Георги Фъртунов, бе много доволен
Коментари Харесай

Георги Фъртунов: Краси навлиза в спортна форма и го доказа по безспорен начин

Треньорът на Красимир Анев - Георги Фъртунов, бе доста удовлетворен след извоювания бронзов орден от българския биатлонист на Европейското състезание в Риднаун.

" Сега по-важното е да запазим хладнокръвие, тъй като Европейското състезание не е завършило ".

" Имахме техническа неточност със стартовата група. Не успяхме да изберем най-хубавия стартов номер. 104-ти номер беше доста обратно, сякаш се разрови пистата. Това беше доста тежко. Но Краси потвърди какъв гений е ", добави Фъртунов пред Българска национална телевизия.

" Очакваше се да завали сняг и втора и трета бяха по-подходящите групи, с цел да се поутъпка пистата. Но след това се оказа, че времето беше устойчиво, не заваля сняг и беше по-топло от вчерашния ден. В края на краищата отново споделям: удовлетворен съм, благополучен съм, че навлиза в спортна форма и го потвърди по неоспорим метод ".

 Георги Фъртунов: Анев още не е във върхова форма
" Няма да взе участие в смесената щафета. Три следващи старта са задоволителни. Щафетата ще ни пристигна вповече. Височината тук е особена. Имаме и олимпиада. Ще споделя, че не сме с най-равностойните ски. Все още не можем да подберем най-дорите ски. Това мога да потвърдя с факт. В спринта в Антерселва беше с извънредно слаби ски и се класира 35-и, в преследването се класира 15-и. Спортно-техническата част ни куца, и то доста съществено и ситуацията е доста обезпокоително. Вече трети или четвърти път губи подиум поради ски. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР