Талантливият бранител Лени Йоро скоро ще премине във френския шампион

...
Талантливият бранител Лени Йоро скоро ще премине във френския шампион
Коментари Харесай

ПСЖ се пребори с Реал за Лени Йоро

Талантливият защитник Лени Йоро скоро ще премине във френския първенец Пари Сен Жермен. Парижани договориха прехвърлянето му с Лил и победиха Реал (Мадрид) в конкуренцията за подписа му.

Флорентино Перес нямаше желание да харчи доста пари за младия футболист. Въпреки че му предсказват ​​страхотно бъдеще, той смяташе, че Йоро коства не повече от 30 милиона евро.

Точно толкоз предложи Реал. Лил обаче не се съгласи на тази оферта и тогава се появи ПСЖ.

Парижани, за разлика от мадридския гранд, не желаеха да се пазарят. Без проблем се съгласиха да платят 50 милиона евро, а Йоро най-вероятно ще носи фланелката на отбора от " Парк де Пренс " от идната акция.

Въпреки че е единствено на 18 години, Лени Йоро е много преобладаващ на терена. Той е титуляр в първия отбор на Лил и нищо чудно да попадне в идеалния тим на Лига 1.

С изявите си той притегли вниманието на огромните клубове. Трансферът бе изцяло предстоящ и въпросът бе единствено в кой гранд ще отиде.

В последна сметка ПСЖ го притегли. Йоро ще укрепи настоящия състав, а в Париж могат да се радват, че най-малко един път надделяха Флорентино Перес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР