Треньорът на големия талант на българския тенис Адриан Андреев -

...
Треньорът на големия талант на българския тенис Адриан Андреев -
Коментари Харесай

Ивайло Трайков: Григор Димитров има нужда от треньор, който да му помогне в детайлите

Треньорът на огромния гений на българския тенис Адриан Андреев - Ивайло Трайков разяснява обстановката към освобождението на Дани Валверду като треньор на Григор Димитров. Трайков смята, че връзката състезател-треньор е изчерпана и случилото е за положително. Ето какво показа наставникът пред " България Днес ":
 Григор Димитров реализира най-големите си триумфи с Дани Валверду
Григор Димитров реализира най-големите си триумфи с Дани Валверду

Хасковлията се раздели с наставника си след съвсем тригодишна взаимна работа

" Надявам се тази разлъка да е за негово положително. Григор има потребност да вземе някогашен добър играч, който да му помогне в детайлите. Слабите звена са сервисът и бекхендът с една ръка.

Всички водещи тенисисти, като Надал и Федерер, непрестанно търсят промени. Сега е належащо от неговия щаб обширно да проучват обстановката. Да не прибързват с избора на нов човек и да не се хвърлят от треньор на треньор. Този развой може да отнеме и година. Григор знае какво прави на корта. Може и самичък да се оправи за прочут интервал от време. Особено като е на тази позиция в ранглистата ".

Популярният тенис коментатор Кирил Владимиров добави, че раздялата е разумна:

Бащата на Григор - Димитър Господинов, се появи в Мадрид, а това означаваше, че може нещо да се случи. Самият Валверду си потегли от корта преди края на дуела с Тайлър Фриц. С Дани станаха близки другари. Вероятно по тази причина колаборацията продължи толкоз дълго. От екипа на Григор постоянно са правили добър избор при селекцията на нови наставници. Вероятно са готови и имат някой поради ", приключи Владимиров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР