Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев, говори пред медиите

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев, говори пред медиите
Коментари Харесай

Янчев доволен: Имаме два равностойни състава, играчите имат голям потенциал

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев, приказва пред медиите след последната инспекция на тима му преди подновяването на efbet Лига. " Червените " завоюваха с 4:0 против Спартак (Плевен).

" Доволен съм от играта и през двете полувремена. Имахме единствено една подготовка след прибирането ни от Турция и се веселя, че тимът още веднъж сподели, че е подготвен за шампионата. Остава единствено да се нагодим към атмосферните условия. Днес теренът беше изсъхнал, няма контузии и това е добре ", изясни Янчев.

Той разяснява и появилите се информации, че първият дуел с Хебър от efbet Лига няма да се играе на стадиона в Бистрица.

" Като домакини ще създадем всичко допустимо да предоставим най-хубавите условия за осъществяване на мача. Имаме си цели и настройката ни във всеки мач е за победа ", сбит бе нставникът.
 ФК ЦСКА 1948 разруши Спартак (Плевен)
ФК ЦСКА 1948 разруши Спартак (Плевен)

С 4:0

Янчев съобщи, че разполага със страхотни играчи с огромен капацитет, само че изоставането от първите два тима е огромно, с цел да се мисли за купата.

" Потенциалът на играчите е значителен. Имаме две равностойни единасейторски и съм благополучен от този факт. С тимовете пред нас имаме огромна точкова разлика - 7-8 точки в Бългрия са доста ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР