Треньорът на Черно море Илиан Илиев пожела да отговори на

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев пожела да отговори на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Разочарован съм от Георги Илиев

Треньорът на Черно море Илиан Илиев пожела да отговори на Георги Илиев по отношение на мнението, което изрази за него в изявление за „ Меридиан мач ”. Запитан дали е афектиран на Илиан Илиев за случилото се в Черно море в края на предишния сезон , Георги Илиев споделя: „ Аз съм мъжко момче и след случилото се приказвах с Илиан Илиев. Казах му, че съгласно мен той не би трябвало да постъпи по този начин, както го направи след пародията във Варна. Всеки обаче си носи отговорност за делата и си има своя позиция. ”

По този мотив Илиан Илиев съобщи: „ Разочарован съм от следващото изказване на Георги Илиев. Няколко пъти той хвърля в пространството думи без никакво покритие и в нито едно от тези изявленията не споделя каква виновност имаме аз и другите треньори, знаейки, че решението е напълно на клуба. Като споделя „ а ”, да каже и ”б ”, и в какво де факто ме упреква. Или е доста по-лесно да хвърля обвинявания върху треньора, тъй като не може да го направи към управлението. ”

Ето какво сподели Илиан Илиев за Sportal.bg:

„ Георги Илиев знае, че решението за полиграфа беше на управлението на Черно море. Впоследствие решението да бъдат освободени шестима футболисти също беше на управлението на клуба.

Няма треньор на света, който умишлено да желае да се лиши от шестимата си най-хубави футболисти през годината. В цялата тази обстановка губещият съм единствено аз, защото се лиших от тези шестима играчи.

Аз също минах на полиграф, и при мен всичко отговаряше на истината, и не излезе, че съм излъгал на даден въпрос.

Много хора знаят, че когато пристигнах през зимата на 2017 година в Черно море, съвсем всички почитатели желаеха Георги Илиев да стопира с футбола. В диалозите с Георги аз му споделих, че разчитаме на него и дружно с Петьо Костадинов ще му помогнем да си върне най-хубавата форма. И тъкмо по този начин стана. За първи път Георги вкара 10 гола в един сезон, върна се в националния тим и влезе в Топ 3 на „ Футболист на годината ”. Два пъти му предлагахме и нов контракт, когато беше на 36-37 години, вторият път тъкмо един ден преди мача с ЦСКА.

В диалозите, които имахме с Георги, аз му споделих, че ще приказвам с управлението да преминат нов полиграф, защото не имах вяра, че тези неща са се случили.

Не аз открих полиграфа, на който той и останалите петима се подложиха в почивен ден на 24 май.

Така че не му прави чест на Георги да приказва небивалици. Повтарям, от всичко това, което се случи в края на предишния сезон, с изключение на самите футболисти, пострадали бяхме и ние, треньорите, тъй като останахме без 6 съществени футболисти, и имахме задачата за един месец да вършим нов тим. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР