Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман има големи очаквания

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман има големи очаквания
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Може би наистина ще вкараме по-малко голове от преди

Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман има огромни упования към евентуалното ново попълнение Матис Тел, само че желае да даде време на 17-годишния състезател да се развие.

Според известия в медиите, първенецът на Бундеслигата е постигнал съглашение с Рен за френския гений. Той ще подпише петгодишен контракт и ще коства към 31 милиона $.

" Той е доста млад, надарен състезател. Може да играе на няколко позиции, доста е бърз и мощен. Може да стане един от най-хубавите нападатели.

Тел не е 1:1 заместител на Лева, това е обикновено на неговата възраст. Опитваме се да намерим млади, надарени играчи, които да развием в такива от международна класа ", сподели Нагелсман след загубата на Байерн с 0:1 от Манчестър Сити в другарски мач в американския град Грийн Бей.

Специалистът добави, че има вяра, че Тел ще " един ден ще вкара 40 гола на сезон " като новото попълнение на Барселона Левандовски, " само че в случай че той вкара 10 гола този сезон, всички ще сме щастливи. "

Байерн е свързван с британския нападател на Тотнъм Хари Кейн като вероятен заместител на Левандовски, макар че клубът към този момент притегли Садио Мане от Ливърпул и наподобява подготвен да играе в нападателната си линия без номер девет.

Томас Мюлер има вяра, че Байерн е бил в сходна обстановка преди своя требъл сезон 2012-13.

" Може би в действителност ще вкараме по-малко голове от преди. Но това не значи, че ще бъдем по-малко сполучливи като тим в следствие ", сподели 32-годишният Мюлер пред " Bild am Sonntag ".

Байерн също по този начин притегли Матайс де Лихт, Райън Гравенберх и Нусаир Мазрауи, като направи извънредно огромни разноски за прехвърляния.
 Представители на Байерн са се свързали с Хари Кейн
Представители на Байерн са се свързали с Хари Кейн

Според изданието нападателят е попаднал на радара на първенеца на Бундеслигата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР