Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини си пожела скорошното завръщане

...
Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини си пожела скорошното завръщане
Коментари Харесай

Гасперини си пожела завръщането на фенове по трибуните

Треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини си пожела скорошното завръщане на почитатели по трибуните. Специалистът изрази вяра изискванията да се подобрят за идващия сезон, откакто актуалният беше белязан от пандемията от ковид.
 Лоша вест за ПСЖ: Мбапе е навън за мача против Аталанта
Италия и в частност Бергамо бяха измежду най-засегнатите от новата болест. Аталанта е в серия от 16 мача без загуба в Серия А, а след подновяването на сезона показва мощна форма, като се изкачи до второто място в класирането, което може да си върне още довечера при триумф над Парма в дуел от предпоследния кръг. Тимът от Бергамо е съо по този начин единствено на 4 гола от достигането на кота 100 за сезона.

" Сезонът беше доста трогателен до февруари, когато затвори всичко. Този вирус унищожи естествения живот на всички. Без аудитория футболът не е същия, въпреки мачовете да са същински. Футболът е прекосявал през какво ли не, само че никой не е допускал това, които се случи. Надявам се трибуните още веднъж да се изпълнят колкото може по-скоро ", сподели Гасперини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР