Треньорът на Ал-Насър - Руди Гарсия, заяви, че новоприсъединилата се

...
Треньорът на Ал-Насър - Руди Гарсия, заяви, че новоприсъединилата се
Коментари Харесай

Треньорът на Ал-Насър е уверен, че Кристиано Роналдо ще се завърне в Европа

Треньорът на Ал-Насър - Руди Гарсия, съобщи, че новоприсъединилата се към отбора суперзвезда на международния футбол Кристиано Роналдо върне в Европа още веднъж преди да се отдръпна от футбола. Роналдо се състезава за тима от Саудитска Арабия едвам от месец насам, само че наподобява, че са почнали нови спекулации за бъдещето му.

„ Кристиано Роналдо е позитивно попълнение, защото разпръсква бранителите. Той е един от най-хубавите играчи в света. Той няма да приключи кариерата си в Ал-Насър, ще се върне в Европа “, съобщи Гарсия след отпадането на отбора му от Ал-Итихад на полуфиналите за Суперкупата на Арабия, представен от испанскто издание СПОРТ.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус към момента не е отбелязал гол за новия си клуб. Следващият дуел на Ал-Насър е против Ал-Фатех на 3 февруари (петък), когато Роналдо ще опита да вкара първото си попадение в СПЛ.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР