Тренировките във фитнеса се превърнаха в част от ежедневната рутина

...
Тренировките във фитнеса се превърнаха в част от ежедневната рутина
Коментари Харесай

5 аксесоара, които са ни необходими за тренировка


Тренировките във фитнеса се трансфораха в част от ежедневната рутина за доста от нас. Редовните тренировки ни оказват помощ освен да поддържаме тялото си в добра форма, да стегнем мускулатурата си и да изглеждаме добре, само че и са превъзходен метод да се разтоварим след работа и да балансираме душевното си положение.

Когато отиваме на фитнес, желаеме да имаме всичко належащо подръка, и в случай че може - да се побира единствено в една чанта. Знаем какъв брой е досадно, когато стартираме да ровим из движимостите си, в опит да открием фитнес принадлежностите, които ни трябват.

Днес ви споделяме тези пет аксесоара, без които визитата във фитнеса няма да е същото. А най-хубавото е, че можете да откриете всички на едно място - в DECATHLON.

Маратонки



На първо място -. Правилните маратонки са основен фактор за качествената подготовка. Те би трябвало да са комфортни, леки и да държат стъпалата ви, с цел да не губите баланс. Това е изключително значимо, когато работите с тежести или вършиме подскоци. Този модел маратонки са извънредно комфортни още от първото обуване. Подсилващите детайли в предната част способстват за безвредните придвижвания, като фиксират стъпалото. Те са гъвкави при промяна на посоката, което е значимо при една подготовка, подметката е с огромна компактност, като по този метод защищава тялото и ставите от удари.

Фитнес постеля



Друг наложителен аксесоар за подготовка във фитнеса е. Независимо дали я употребявате за стречинг или мускулни извършения като коремни преси и лицеви опори, тя сигурно ще ви потрябва. Качествената постеля подсигурява и качествена подготовка. Не желаете да е доста тънка, защото по този метод губи функционалността си, нито да се захаби след няколко употребения. Тази постеля е с дебелина 5 см, което я прави подобаваща за всевъзможни спортни занимания. Има положително сцепление, а дължината ѝ е задоволителна както за йога, по този начин и за силови извършения.

Ластици



В хода на вашата подготвителна рутина в един миг ще установите, че са ви нужни и. Използването на ластици прави упражненията по-ефикасни без риск за ставите. Съпротивлението пораства прогресивно при осъществяване на упражнението - колкото повече дърпате, съпротивлението се усилва. С тях също по този начин можете да разнообразите упражненията, както и техния интензитет. Ластиците са подобаващи както за начинаещи спортисти, по този начин и за напреднали. Изключително подобаващи за долната част на тялото. Тези меки и здрави ластици не се смъкват, когато упражнявате, и могат да се перат на ръка. Колко комфортно! Освен това вървят със личен калъф, тъй че елементарно да можете да ги носите на всички места, без да се оплитат.

Бутилка за вода



Ожадняхте ли? По време на подготовка сигурно ще почувствате жадност. Хубавата и удобна  бутилка  с вода е просто наложителна във фитнеса. Искате да сте добре хидратирани, защото по време на физически натоварвания се губи огромно количество вода. Чудесно е да имате специфична бутилка за многократна приложимост, която постоянно да вземате във фитнеса, а и да пасва на останалите ви такъми. Тази бутилка от 500 мл е идеалното решение. Двойните стени резервират напитката топла и или студена, също така се почиства супер елементарно с помощта на капачката с винт. Стилна и комфортна е и с нея нищо няма да ви липсва във фитнеса.

Чанта



Естествено, цялата тази екипировка би трябвало да бъде прибрана някъде. Затова и последният ни наложителен аксесоар за фитнеса е. Компактна, макар размера от 25 л, тя е задоволително огромна, с цел да събере всичките ви такъми, само че и задоволително стилна, с цел да се съчетае с разнообразни дрехи. Притежава вътрешен джоб с цип и три ластични джоба, тъй че всичко да е на точното място и на разположение, когато ви потрябва. Освен това чантата е и устойчива на дъжд, можете да бъдете спокойни за движимостите си.

С тези аксесоари оправданията за пропускане на подготовка са немислими. А най-хубавото е, че всички са налични в DECATHLON, тъй че към фитнеса!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР