Травъл блогъри споделят изпитани методи в социалните мрежиМакар че пандемията

...
Травъл блогъри споделят изпитани методи в социалните мрежиМакар че пандемията
Коментари Харесай

4 малки хитрости за пътуване

Травъл блогъри споделят изпитани способи в обществените мрежи
Макар че пандемията краткотрайно ни ограничи от пътешестване, с вяра чакаме, че времето на пътешествията скоро ще се върне. А до тогава  да трупаме потребни хитрини, които ще го създадат по-евтино и по-удобно. Полезни препоръки и трикове в обществената мрежаТikTok откри dir.bg. Ето четири хрумвания, които ще създадат пътуването по-лесно. Те могат да се открият в обществената мрежа под #travelhacks.

1. Използвайте калъфка за възглавница за гратис преместване на багаж

@nolimitua дава концепция по какъв начин да качите повече от позволения багаж в самолета, без да плащате свръхбагаж. Много от самолетните компании не таксуват като спомагателна единица багаж възглавницата, по тази причина съгласно този консуматор можете да напълните калъфка с облекла и различен багаж, който да мине безпроблемно през всички гишета и инспекции.Но въпреки всичко, с цел да сте сигурни, че това ще проработи, проверете условията на съответната самолетна компания, с която ще пътувате.

2. Как да имате цялостен ред в самолета за вас

@cheapholidayexpert поучава по какъв начин можете да се разполагате на цялостен ред в самолета. Ако сте двама, би трябвало да резервирате мястото до прозореца и мястото до пътеката на един и същи ред, като оставите свободно единствено мястото по средата. Логиката е, че в случай че някой пътува самичък, междинното място сред двама души ще е последното, което ще избере непринудено.Ако пък пътувате сами, резервирайте мястото по средата и се надявайте другите две места да останат свободни по сходна логичност.Макар този съвет да прави работа от време на време, истината е, че при него разчитате на куп фактори, като какъв брой цялостен е самолетът и какъв е изборът на останалите пасажери. Все отново си коства да опитате, защото мнозина травъл блогъри се кълнат в тази тактичност.

3. Винаги махайте покривките и декоративните възглавници в хотела

Във видео, озаглавено " Съвети за престой в хотел от стюардеса " @katkamalani съветът е  постоянно да махате покривката и декоративните възглавници на леглото. Докато спалното долни дрехи се пере след всеки посетител, съгласно този консуматор на TikTok тъкмо тези покривки и възглавнички в никакъв случай не се перат.

4. Използвайте вакуумни торби, с цел да съберете повече багаж

За да съберете допустимо най-вече облекла в куфара си и да не се постанова да чекирате спомагателен куфар @mylifesatravelmovie поучава да употребяват вакуумни торби. Те нормално се употребяват за предпазване на облекла отвън сезона или на обемни юргани и одеяла, само че ще ви свършат чудесна работа и на път. Подредете облеклата една върху друга, като не ги сгъвате или навивате. След това ги вкарайте в плика, затворете компактно ципа и по-късно извадете всичкия въздух, като го притискате мощно (и в случай че се постанова, лягате отгоре).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР