Траурът след смъртта на кралица Елизабет Втора вече приключи и

...
Траурът след смъртта на кралица Елизабет Втора вече приключи и
Коментари Харесай

Това ли е началото на края: Хари взе шокиращо решение

Траурът след гибелта на кралица Елизабет Втора към този момент завърши и фамилията ѝ се завръща с взор към бъдещето. И наподобява, че ще настъпят доста промени...

Вероятно краят на враждата сред принц Хари и Меган Маркъл с останалите членове на семейството се задава, тъй като тази заран научихме, че херцогът на Съсекс е подхванал сериозен ход. Известно е, че той приготвяше биографична книга за живота си във Англия и след Мегзит, която дава сериозна поръчка, че ще бъде идващият удар по кралското семейство, само че гибелта на баба му май го е предиздвикала да си промени проектите. 

 принц Хари

По проект творбата трябваше да излезе в края на годината, само че към този момент Хари е отсрочил появяването ѝ на пазара, тъй като ще нанесе съществени корекции по нея. В памет на Елизабет, евентуално принцът е решил да спести някои неуместни секрети и наподобява, че тъжно събитие, като гибелта на кралицата, е предиздвикала херцога на Съсекс да има по-различен взор върху всичко.

 принц Хари, крал Чарлз Трети, принц Уилям

Какви са признанията, които той ще спести на света, поради случилото се през последния месец, можем единствено да допускаме. Меган от своя страна е решена да показа по какъв начин се усеща след загубата на кралицата. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР