Транспортният министър Ивайло Московски нареди комплексна проверка на фирма Юнион

...
Транспортният министър Ивайло Московски нареди комплексна проверка на фирма Юнион
Коментари Харесай

Московски нареди проверка на катастрофата на автомагистрала „Тракия“

Транспортният министър Ивайло Московски подреди сложна инспекция на компания „ Юнион Ивкони “ по отношение на случая с рейс на компанията на автомагистрала „ Тракия “.
В рамките на няколко дни инспекторите на ИА " Автомобилна администрация " ще ревизират цялостната активност на превозвача, като ще извърнат особено внимание на организацията на транспортите, графиците и спазването на условията за почивките на водачите, както и всички нужни документи за реализирането на транспортната услуга. Проверка се прави и за съответния случай, като констатациите и материалите от инспекцията ще бъдат предоставени на проверяващите органи.

Предвид идния зимния сезон, екипите на ИА " Автомобилна администрация " ще се концентрират върху подготовката на транспортните средства за осъществяването на публичен транспорт на пасажери и товари. Ще се обръща особено внимание на положението на гумите, спирачните системи, светлините и общото техническо положение. Инспекторите ще наблюдават за спазването на времената за ръководство и отмора на водачите, както и за съществуването на всички нужни документи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР