Тръмп за пореден път фактически предприема действия за отмяна на

...
Тръмп за пореден път фактически предприема действия за отмяна на
Коментари Харесай

Маневра на Тръмп за заобикаляне на Обамакеър

Тръмп за следващ път в действителност подхваща дейности за анулация на редица клаузи от програмата за здравно обезпечаване Обамакеър, въведена от предшественика му демократ Барак Обама, съобщи Си Ен Ен, представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

С този декрет се дава опция на дребните компании и на обособени лица да се сплотяват в междущатски сдружения, с цел да могат да купуват по-евтини здравноосигурителни проекти, които обаче оферират по-малко услуги, отбелязва Ройтерс.

В тези по-евтини проекти не се покриват да вземем за пример майчинството и грижите на новородените, някои медикаменти с рецепта, душевни болести и лекуване на зависимости.

Обамакеър изисква от множеството дребни предприятия и самостоятелни здравни проекти да покриват и тези медицински услуги. Освен това се уголемяват опциите за прилагане на краткосрочни застраховки.

Отмяната и заменянето на Обамакеър бе едно от основните предизборни обещания на Тръмп, само че Конгресът на Съединени американски щати досега не е съумял да одобри закон, който анулира тази здравна промяна на Обама.

Няколко опита в тази тенденция се провалиха в Сената, в това число поради опълчването на някои републиканци.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР