Пазарът на криптовалути наскоро стана свидетел на забележителен ръст на

...
Пазарът на криптовалути наскоро стана свидетел на забележителен ръст на
Коментари Харесай

Меме криптовалутата BONK достигна впечатляващите $2 милиарда

Пазарът на криптовалути неотдавна стана очевидец на незабравим растеж на цената на Bonk (BONK), меме монета, построена върху блокчейна Solana.

Цената на BONK скочи с над 35%, повишавайки пазарната му стойност до впечатляващите $2 милиарда. Този скок акцентира възходящата известност на мемe монетите и тяхното доста въздействие върху по-широкия крипто пазар. Вдъхновен от триумфа на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) , Bonk бързо набра скорост след стартирането си на Solana. Данните на CoinMarketCap към този момент класират BONK като 55-та по величина криптовалута по пазарна капитализация.

Цялостният пазар на криптовалути е многолюден, като огромни играчи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) демонстрират мощ. Тази позитивна наклонност се разшири до алткойни и меме монети, в това число BONK.

Покачването на цените на крипто се дължи на позитивните сигнали по отношение на евентуалното утвърждение от Съединени американски щати на борсово търгувани фондове (ETF), инвестиращи непосредствено в Етериум, обръщайки отрицателните настроения от миналата седмица.

Този оптимизъм припомня за вълнението, следено преди стартирането на Биткойн ETF. Фирмата за блокчейн разбори Santiment също акцентира впечатляващото нарастване на цената  на BONK, свързвайки го с упованията към евентуалното утвърждение на спот Етериум ETF.

Към момента на писане на публикацията цената на BONK се е повишила с близо 28% през последните 24 часа до $0,00003217 и 38% през последната седмица. Откакто доближи дъно при $0.0000214 на 13 май, BONK се повишава устойчиво, достигайки върхове от $0.0000345 по време на вчерашната сесия. 24-часовият размер на търговия с монетата скочи с 280% до 41.34 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР