Тръгвам да излизам и охраната хваща количката и ми казва

...
Тръгвам да излизам и охраната хваща количката и ми казва
Коментари Харесай

Охранител нападна брутално бременната актриса Искра Донова в магазин: Ти къде бе?

„ Тръгвам да излизам и защитата хваща количката и ми споделя ало, ти къде бе, заплати ли си бе “, описа Искра Донова за немислимия екшън, който претърпяла в магазин за мебели. Искра пазарувала умерено, като даже минувачите й помагали със свалянето на тежките предмети от стелажите в магазина и я обгрижвали поради напредналата й бременност. Не всички се интересували от нейния стомах и потребност от помощ.
„ Вадя му бележката и му я показвам… по какъв начин не му я наврях в устата “, изкоментира бясната бъдеща майка. „ Дори да не съм си платила, може ли да ми приказваш на ти бе, я малко по-културно, шибаняк. “
Звездата от „ Братя “ и „ Завръщане “ описа, че охранителят се спекъл, когато видял, че е бременна. „ Слава богу, ще го набие детето, като порасне “, размечта се тя. Актрисата, към момента потресена от това, което претърпяла, добави: „ Добре де, да речем, че не съм си платила и се пробвам да ги обера. Пак би трябвало някак си по-културно да се случват нещата или пък различен вид в напреднала бременност съм, изперкала съм, към този момент мозъкът ми е на каша, на пихтия… въобще не помня нищо, заплеснала съм се и потеглям! Питай ме обикновено, бе, питай ме културно бе и ще се върна и ще платя… На някакъв клошар ли му наподобявам? Зле ли наподобявам? Не ми стигат килограмите, само че и някакъв да ме депресира “.
41-годишният гений получи отмъщение с помощта на това, че показа историята си в мрежите. Освен почитателите си Искра получи поддръжка и от въпросния магазин: „ Изключително съжаляваме да разберем за обстановката, която се е случила. Искаме да Ви уверим, че информацията ще бъде ориентирана към съответния екип на магазина и ще й бъде обърнато особено внимание.
„ Както и да е, не могат и да ми ги платят тези нерви… скапаняци “, изрично съобщи актрисата, предава България през днешния ден.
Качеството на обслужването в множеството магазини у нас доста е спаднало. Покрай празниците и всеобщото извършване на покупки за тях от ден на ден хора се оплакват от бъркотията и сприхавостта в молове и разнообразни вериги магазини. Според специалисти обслужването на клиенти съставлява серия от действия, предопределени да покачат равнището на задоволеност у клиентите. Невинаги клиентите остават задоволени!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР