Тръгна си един световен лидер, който излъчваше мъдрост, доброта и

...
Тръгна си един световен лидер, който излъчваше мъдрост, доброта и
Коментари Харесай

Каква е първата задача на крал Чарлз III? Говори Максим Бехар

„ Тръгна си един международен водач, който излъчваше мъдрост, добрина и всичко, което може да се каже за един човек на тази възраст, управлявал империя. Изключителен водач. Показа човешкото лице на монархията ”. Това разяснява Максим Бехар, публицист, предприемач, посланик и PR специалист, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Според Бехар светът е доста сложен пъзел сега. „ Англия излезе от Европейския съюз. Има международна рецесия. Не имам вяра, че крал Чарлз III ще изпита компликации при ръководството на Англия. Малко или доста, кралят или кралицата имат по-ограничена роля, която не е изпълнителна и не е обвързвана с изпълнителната власт. Крал Чарлз III е най-възрастният монарх, който се качва на престола. Това значи, че той се е готвил през всичките тези години да бъде крал и се допуска, че има доста добра подготовка. Той е първият английски монарх, който е бил в България, и то два пъти ”, сподели журналистът.

„ Крал Чарлз III е един балансиран човек. Това, че децата на кралицата имаха толкоз доста инциденти, не е учудващо. То е в реда на нещата. Много е значимо в този момент крал Чарлз III да изпрати обръщение до британците , че доста бързо ще се решат проблемите с рецесията, ще има успокоение в страната и тя ще се развива. Разликата сред кралското семейство и всяко едно друго английско семейство е тази, че кралското семейство постоянно е под прицела на прожекторите. Кралицата остави извънредно огромна следа в английската история. Да се надяваме крал Чарлз III да има извънредно сърдечно, положително и приятелско отношение към България- страна, в която е бил два пъти ", разяснява Максим Бехар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР