Трагикомично съревнование, слънчеви надежди и неподозирани открития очакват героите от

...
Трагикомично съревнование, слънчеви надежди и неподозирани открития очакват героите от
Коментари Харесай

Трагикомично съревнование в All Inclusive

Трагикомично състезание, слънчеви очаквания и неподозирани открития чакат героите от " All Inclusive "  в новия епизод на сериала тази седмица. Голяма изненада дебне новоназначения шеф на хотела – Йордан Парушев. След злепоставящата преживелица с напиването му пред гостите на комплекса предната вечер, той изпитва голям позор и не смее да огледа никого в очите. За похлупак утрото му ще стане по-тежко, тъй като е посрещнат от наедрял и нападателен възрастен мъж, който е пристигнал да отбрани достойнството на щерка си. Каква е повода за идването му и какви занимателни недоразумения ще се завихрят? В ролята на разярения татко феновете ще видят артиста Ивайло Калоянчев – наследник на легендата на българското кино Георги Калоянчев.

Дългоочакваният рожден ден на Вики настава и тя се усеща щастлива, тъй като нейните родители наподобява са сключили помирение. В особено проведеното празненство всичко наподобява съвършено, до момента в който не се случва нещо напълно ненадейно, което обръща събитията с главата надолу. Започва най-щурото и непредвидимо съревнование, което ще реши ориста на гневната борба сред Емил и Парушев. Залогът е висок – който загуби конкуренцията, си потегля от хотела вечно.

Междувременно Евдокия не може да се помири с наличието на някогашния си мъж – сигурна е, че той крие нещо и се е върнал с подли подбуди. Тя взема решение скрито да ревизира стаята му и прави шокиращо изобретение, което ще промени желанията на цялото семейство. Какво разкрива Евдокия и по какъв начин ще реагират Елена и Леонид на изненадващия поврат? Надя и Мартин са в търсене на “пъпа на света ” – мистично място към Велинград, малко над езерото “Клептуза ”. Там се пресичат 24 меридиан и 42 паралел и съгласно легендите тъкмо тази контактна точка е връзката сред небето и земята, където се реализира обменът на информация сред горния и долния свят. На мястото, от което, съгласно античните, потеглят всички пътища, Надя ще чуе от своя обичан вест, която минимум е очаквала. Как ще продължи връзката им от тук нататък – ще стане ясно този петък в 20:00 часа по Нова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР