Трагикомедия - така най-добре може да се определи казусът с

...
Трагикомедия - така най-добре може да се определи казусът с
Коментари Харесай

В Унгария: Трагикомедия

" Трагикомедия - по този начин най-добре може да се дефинира въпросът с мача Унгария - България и неяснотата къде ще се играе срещата два дни преди датата, пишат унгарските медии за сагата към европейската подготовка сред двата тима.

Двубоят в началото бе плануван за Националния стадион " Васил Левски ", само че по-късно изместен за " Христо Ботев " в Пловдив при закрити врата с обяснението, че срещата е рискова. Впоследствие се оказа, че стадионът в Пловдив не може да одобри дуела и незабавно се търси нов вид. Един от тях е " Арена Арда " в Кърджали, само че стадионът не дава отговор на условията и надали ще бъде одобрен. Има вид дуелът да бъде върнат в София.

Унгарската преса показва, че фарсът със стадиона доближи връхната си точка с предлагането в обществените мрежи срещата да се играе в Долна Градешница, село в югозападна България с 500 поданици, уточни csakfoci.hu.

" Каним най-учтиво президента на БФС господин Михайлов, нямаме уиски, само че имаме хубава керацуда ", се споделя в известие на фейсбук страницата на локалния клуб ФК Градешница. 

От УЕФА държат непременно мач да има, написа още csakfoci.hu.

" Според информацията от европейската асоциация наблюдават случая с приоритет и непрестанно изследват какво би могло да бъде най-хубавото решение. Въпреки че актуалната несигурна обстановка прави доста по-трудна подготовката на унгарския народен тим за мача, УЕФА несъмнено ще се опита да играе мача, тъй като в случай че няма мач, българите евентуално ще би трябвало да бъдат изключени от евроквалификациите и резултатите им анулирани, което може да сложи някои от тимовете в групата в неизгодна обстановка ", проучва изданието. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР