Трагедии без край на Балканите. След зловещата катастрофа с македонски

...
Трагедии без край на Балканите. След зловещата катастрофа с македонски
Коментари Харесай

Взривове в Белград! Има ли прокоба над Балканите?

Трагедии до безкрайност на Балканите. След злокобната злополука с македонски рейс у нас тази заран, към 15:15 часа мощни гърмежи раздрусаха Сърбия.

Няколко мощни детонации ужасиха хората в региона на Бубан поток, Белград, оповестява вестник " Новости ", представен от Българска телеграфна агенция.

Според ТВ Първа и радио Б92 са починали двама души.

" Новости " написа, че е избухнало ракетно гориво в цеховете на фабриката за особено произвеждане " Едепро ", в които се вършат противоградни ракети.

Граждани оповестиха, че земята се е разтресла и голям облак пушек се е издигнал над мястото на детонацията.

Според непотвърдени публично информации детонациите са били три. По време на гърмежа във фабриката е имало към 100 служащи, чиято орис към този момент не е известна.

Няма достъп до фабриката, в която са изпратени избавителни екипи. Част от пътя към фабриката е срутен, придвижването е блокирано, добавя вестникът.

Вестник " Блиц " оповестява на собствен ред, че коли за спешна помощ със сирени напущат региона на фабриката и се допуска, че има повече ранени. На мястото са изпратени " голям брой " служители на реда, добавя вестникът.

Изпратени са девет пожарни коли с 36 пожарникари, заяви и сръбската държавна телевизия РТС.

Медиите в Сърбия в детайли отразяват злополуката с македонския рейс у нас на разсъмване, в която 46 души изгоряха като факли, а седмина се избавиха по знамение. На фона и на нещастието у нас в понеделник, когато пламна дом за остарели хора в с. Рояк и починаха 9 възрастни, се заприказва за поличба на Балканите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР