trafficnews.bgТройна ДНК експертиза потвърди самоличността на престъпника, отговорен за последните

...
trafficnews.bgТройна ДНК експертиза потвърди самоличността на престъпника, отговорен за последните
Коментари Харесай

Изнасилвачът от Пловдив имал безброй профили във Фейсбук

trafficnews.bg

Тройна ДНК експертиза удостовери самоличността на нарушителя, виновен за последните две изнасилвания на девойки в Пловдив. Жестоките полови похищения са дело на 35-годишния Владимир П . и както TrafficNews.bg съобщи нощес, той е задържан от органите на реда. Насилникът е престъпно проявен и е лежал в пандиза за същото закононарушение - обезчестяване на младо момиче. 



Благодарение на взетата му ДНК проба по време на следствието на предходното закононарушение, Владимир е махленски със 100% сигурност като причинител на двете зверства през декември в града под тепетата. Експертиза удостовери, че пробите взети от двете жертви на 19 и 21 години в квартал " Кючук Париж "  са идентични с генетичния материал на Владимир, научи TrafficNews.bg. 



``
реклама

Предстои полицията да рапортува материалите по следствието на прокуратурата в Пловдив, с цел да бъде повдигнато обвиняване. 

 

Много деен се оказа  Владимир!  И освен в тъмното по улиците, а и във Facebook. Не един, не два, а много повече профили има мъжът, който беше закован от проверяващите с неопровержими доказателства за злодействата си.

Два от профилите му са с същинското му име, само че има и такива, които са с псевдоними. Като „ Господин загадъчен ” да вземем за пример, видя Трафик нюз.

 Е, господинът към този момент не е толкоз загадъчен, тъй като цяла България разбра що за птица е, само че очевидно  Владимир е имал афинитет към потайностите.

Въпреки че в случай че съдим по постовете му, той мъчно се е въздържал от мнения, и то за персоналния си живот. Като този да вземем за пример:





Или този:



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР