trafficnews.bg20-годишната пловдивска танцьорка Габриела, която помля 10 коли пияна и

...
trafficnews.bg20-годишната пловдивска танцьорка Габриела, която помля 10 коли пияна и
Коментари Харесай

Как се отразиха 72 часа в ареста на младата жена, която помля 10 коли в Пловдив

trafficnews.bg

20-годишната пловдивска танцьорка Габриела, която помля 10 коли пияна и напушена край Оазиса в Кючука, хвърли в ужас присъстващите в съда с външния си тип, като се яви напълно натурална, видя Трафик Нюз.

Коментари заляха обществените мрежи, а огромна част от потребителите даже показаха подозрение, че това не е същото момиче, което са виждали на фотосите досега.

Във визията на момичето, след престоя от 72 часа в ареста, несъмнено могат да се открият основни разлики.



По пловдивските заведения и на фотосите в персоналния й профил, 20-годишната брюнетка несъмнено може да се впише в графата – най-желаните дами на Пловдив, само че след къса нощувка „ на топло ” и река от сълзи нещата небрежно се трансформираха.



По време на днешното съвещание тя изглеждаше очевидно смутена и бледа, облечена в спортно облекло и надалеч от оскъдните облекла, мрежести чорапогащници и високи токчета.



Липсваха още помадите по лицето й, дългите екстеншъни за коса, изкуствените мигли и шоколадовият загар. Останали от типа на момичето от фотосите бяха единствено татуировките по тялото й и хиалуроновите устни, написа още Трафик Нюз.



Днес, магистратите решиха Габриела Медарова да бъде пусната от ареста с мярка „ парична гаранция ” от 20 000 лв., съобразени с имотното й положение и вредите, които е предизвикала.











Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР