Традицията си е традиция! И Световното не може да спре

...
Традицията си е традиция! И Световното не може да спре
Коментари Харесай

Клубният футбол се завръща в пълен блясък на Коледа

Традицията си е традиция! И Световното не може да спре „ най-футболния “ ден за годината!

Приключи Световно състезание 2022 в Катар и имаме първенец. Това е тимът на Аржентина, откакто предвожданата от Лионел Меси селекция се добра до златните медали. Така първият зимен Монидиал се оказа и първата международна купа за Ла Пулга. Шампионатът в Катар обаче е в историята и е време да се върнем към клубния !

Въпреки че редица футболисти ще желаят да си починат след тежките борби в Катар, това в Англия няма по какъв начин да се случи. Защото традицията си е традиция, а Боксинг дей е най-футболният ден през годината в британската Висша лига!

Клубният футбол се завръща в цялостен искра на Коледа

Въпреки че към този момент изминаха мачове за Купата на Лигата, всички желаеме да гледаме срещите от най-силното състезание на планетата. И за Коледа ще получим тъкмо това, което желаеме, като на 26-ти декември, както в програмата на шампионата, по този начин и в тази на влизат цели 7 дуела!

Тотнъм, Ливърпул и Арсенал на фокус на „ Боксинг дей “

„ Шпорите “, чиито играчи (без Ромеро) към този момент са на линия, имат тежко посещение на Брентфорд в ранния дуел (14:00 часа), като възможностите на отбора за победа съгласно платформата за  е 1.94*.

В 19:30 ч. пък отборът на Ливърпул, който има съществени проблеми, стартира похода си назад към топ 4 с посещение в Бирмингам на Астън Вила. Момчетата на Унай Емери ще се опитат да вгорчат Коледата на мърсисайдци, като победа на домакините е оценена на 4.60*, равенството – 4.20*, до момента в който успеха на любимеца е 1.78*.

„ Черешката на тортата “ е лондонското дерби сред Арсенал и Уест Хям, като водачът във Висшата лига е безспорен любимец с коефициент 1.55* да завоюва дербито на британската столица.

Още забавни мачове на грандове в почивните дни

В почивните дни (за България) има още 3-мача. На 27-ми Челси се изправя против Борнемут, до момента в който Манчестър Юнайтед посреща Нотингам Форест, а на 28-ми ще гледаме домашен дуел на Лийдс срщеу първенеца Манчестър Сити!

Очакват се „ лесни “ мачове за любимците в тези три срещи, като победи на двата отбора от Манчестър и Челси са оценени на коефициенти под 1.40* в efbet, само че кой знае – по Коледа стават чудеса!

Определено ни чака дълъг и богат на футбол уикенд!

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат дас евидят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР