Традицията екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско да посещава

...
Традицията екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско да посещава
Коментари Харесай

Дариха тон храна на мечките в Белица

Традицията екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско да посещава Парка за мечки в Белица с благородната задача и да подари един звук пресни плодове бе продължена. За седма поредна година хотелът планува визитата си точно през месец октoмври, когато мечките се подготвят за зимен сън и имат потребност от повече храна и витамини. Всеки път храната се скрива на разнообразни места, тъй че мечките да могат да я търсят и намират сами, тъкмо както се случва и в природата. Всички мечки се хранят по три пъти дневно и подлежат на годишни медицински прегледи. Дарените плодове ще стигнат за изхранването на избавените мечки за 4-5 дни. Най-малката е на пет, а най-възрастната на 38 години. Всяка има своя лична територия с задоволително място, с цел да се движи свободно и да се катери. Живеят в гориста околност на повърхност от 120 000 кв.м., с достъп до естествени водоизточници и особено пригодени за тях бърлоги и езерца.

По мотив на визитата, генералният управител на хотела Кристиан Руге разяснява: „ Даряването на храна на Парка за мечки в Белица е част от нашата годишна стратегия за обществена отговорност. Аз съм доста горделив, че Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е почнал тази благородна идея в миналатo и сполучливо я следва към този момент седем години подред. Паркът предлага прелестни условия за избавените мечки и екипът, който се грижи за тях е доста безрезервен. Ще продължим да ги поддържаме в задачата им и за в бъдеще и към този момент чакаме нашето последващо посещаване там. “

Домакините от парка не пропуснаха опцията да изненадат екипа на хотела и показаха своята признателност като проведоха домашно подготвен обяд, където всички се забавляваха и разказваха забавни истории.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР