Трабвa да има управление, защото имаме важни събития пред нас.

...
Трабвa да има управление, защото имаме важни събития пред нас.
Коментари Харесай

Христо Иванов ревна пред президента Радев – ДБ иска да прави правителство с третия мандат

Трабвa да има ръководство, тъй като имаме значими събития пред нас. Това сподели в коридорите на Народно събрание водачът на Демократична България Христо Иванов.

Той съобщи, че Демократична България са подготвени да вземат участие в по нататъшни съвещания, в случай че президентът организира още един път такива.

Иванов прикани да се сформира държавно управление точно от позиция на значимите идни събития за България.

За да се отнесем всички институции отговорно към комплицирания политически миг, президентът да организира нов кръг от съвещания, с цел да откри коя е тази политическа мощ, която може посредством разговор да откри болшинство за сформиране на държавно управление, акцентира Атанас Атанасов.

Светът се насочва към световна криза, което значи и спад на износа и спад на работните места в България. Нужен е мощен мениджмънт, който да изведе България от сходна рецесия и да я създадем по-силна, разяснява Владислав Панев от Демократична България.

Христо Иванов съобщи, че, в случай че им бъде връчен мандата, те имат формула по какъв начин да бъде осъществен.

Имаме концепция за разнообразни сюжети, добави той.

Очевидно е, че би трябвало да стъпим на това, което е сполучливо – контрактувана стратегия и открити допирни точки при три обединения, сподели Иванов.

Ако бъде даден мандат на Българска социалистическа партия, всички реалистични шансове за лъчение на държавно управление би трябвало да бъдат прегледани доста съществено. Не мисля, че може да си позволим да затваряме порти за благоприятни условия, отсече той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР