Този запис звучи като абсолютно автентично заседание и никой не

...
Този запис звучи като абсолютно автентично заседание и никой не
Коментари Харесай

Тома Биков: ПП трябва да преосмислят кабинета си

„ Този запис звучи като безусловно достоверно съвещание и никой не е отрекъл неговата достоверност. Кой и в каква позиция е ходил да договаря и с кое посолство? Ние нито сме създали държавно управление, нито има мандат за това. Има нужда от доста ясно пояснение какво се случва ”, съобщи пред NOVA депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков. На въпрос кой не желае да има кабинет той съобщи, че това са разнообразни фактори. Те обаче се подкрепят от Политическа партия, тъй като всички участници в този спор са точно от тази партия. 

„ Става въпрос за Националния съвет на партията, на който се приказват скандални неща “, добави националният представител.

По думите му в групата на ГЕРБ има разнообразни отзиви по въпроса за протичащото се: „ Ако изтече запис от тях, ще видите, че диалогът е надалеч по друг от това, което чухме. Твърдях, че би трябвало да има непартийно държавно управление. Твърдя, че е невероятно сега да има еднопартиен кабинет на Политическа партия освен това състояние. Няма да желаеме никакви министерски кресла. Твърдя, че би трябвало да бъдат излъчени хора, които са отдалечени от партийните управления ”.

И добави: „ Политическа партия би трябвало да премислят кабинета си. Половината ни депутати са били министри. Ако си мислите, че детската им фантазия е да са министри и то в миг, в който би трябвало да се стабилизират обществените финанси - грешите “, безапелационен беше Биков. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР