Този призив на Възраждане“ (бел.ред – Васил Терзиев да подаде

...
Този призив на Възраждане“ (бел.ред – Васил Терзиев да подаде
Коментари Харесай

Разкриха ужасяващ проблем на Васил Терзиев! Знаменит журналист го призова: Най-добре дай оставка

Този апел на „ Възраждане “ (бел.ред – Васил Терзиев да подаде оставка и да спре да се излага) не е нормално политическо говорене. Дълбокият претекст за него е тоталният шок, в който всички в СОС са изпаднали от конфликта си с Васил Терзиев и неговата фундаментална непросветеност и чисто човешка несръчност да провежда каквото и да е като управленец.
Казвам го, тъй като съм се уведомил от хора, които са вътре в общината и са втрещени от неадекватността на кмета. Това написа в обществените мрежи журналистът Явор Дачков.
Впрочем неналичието на болшинство е напълно негова отговорност. Всеки естествен човек до момента щеше да се разбере с останалите – никой от тях не желае нови избори.
ПП-ДБ хем назовават ГЕРБ мафия и споделят, че не желаят да ръководят с тях, хем събарят Паметника на Съветската войска и блокират болшинството с Българска социалистическа партия. А те други разновидности нямат. Да не приказваме за останалите дребни детайлности от работното всекидневие на кмета и неговия новоназначен антураж, които са потресаващи с тоталната липса на подготвеност и обикновени професионални, а и човешки умения за организация и ръководство.
Няма потребност да пиша тук това, което знам, тъй като забележимите, огромните им провали са пред очите на всички ни.
Терзиев и екипът му към момента не могат да почистят клоните, които паднаха след първия сняг на 27 ноември!!!! Не знам по какъв начин този човек е станал богат, само че е кръгла нула като водач и управленец.
Целият бюджет, който предлага, е 100% преписан от бюджета на Фандъкова. Повтарям – целият. Никакви нови политики на „ Промяната “, Демократична България и „ Спаси София “ няма в него – нищо от обещанията преди изборите. Никаква концепция за развиването на града и което е по-лошото – никаква концепция по какъв начин да се ръководи най-малко малко по-добре от ГЕРБ. Напротив – ГЕРБ бяха на светлинни години в управническите върхове спрямо тези смешници. Представяте ли си!
Терзиев не може да поддържа връзка с хора (изглежда има някакви проблеми, споделят, че е агорафобия) и заради тази причина върви на работа в Общината с защита!!!!, която се вижда и на фотосите. Представяте ли си – кметът на агора̀та има агорафобия:) Това е налудно, София няма ръководство от три месеца и не се обрисува да има, единствено тъй като този човек не може да се оправи.
Не знам за какво е желал толкоз доста да стане кмет и изхарчи милиони, с цел да си купи мястото, само че от 1000 км се вижда, че не знае къде се намира и за какво е там. Той е по-неадекватен от Кирил Петков, което е мнооого мъчно.
Единственото потребно нещо за хората и агората, което може да направи е да си подаде оставката и да освободи политиката и ръководството на София от наличието си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР