Този път искам да разкажа за Николай Недеков – 10

...
Този път искам да разкажа за Николай Недеков – 10
Коментари Харесай

Ето кой е най-близкият човек до примата Лили Иванова. От фен до нейн всеотдаен асистент

Този път желая да опиша за Николай Недеков – 10 години към този момент е най-близкият човек до Лили Иванова, на който тя разчита 24/7… За всичко! Той реди концертите и турнетата, записите и подготовките, той дирижира с извънреден такт протичащото се към и с Лили Иванова – от работата с музикантите до разправиите с байчето на някой паркинг.
Той я води и я качва на сцената, той я води в края на концерта, постоянно стои като пазач в дъното зад кулисите, подготвен на мига да реагира. От неговите ръце Лили поема микрифона, с който момент по-късно гласът й ще залее с влудявща страст публиката.
От почитател на Лили Иванова Николай си завоюва мястото на нейн безрезервен персонален асистенст, на който тя има цялостно доверие. А това е съществено достижение!
Николай в никакъв случай не концентрира вниманието върху себе си – с доста такт и просветеност споделя възторзите и разочарованията, които съпътстват и персоналния, и професионалния живот на Лили Иванова. Много уравновесен, извънредно оправдателен, с точни жестове и премерени думи намества пъзела в днешния живот на Лили.
Разказва, че когато почнали да работят дружно, Лили Иванова му споделила: „ Виж какво, в този момент, когато си толкоз покрай мен, злобата и завистта, които ме съпътстват, наред с голямата любов на публиката, ще се трансферират и към теб! “ Е, тогава Николай не го е усещал, само че през днешния ден към този момент знае какво е да си до най-голямата звезда на България и да следваш нейния смъртоносен темп на работа.
Защо го споделям – тъй като към всеки огромен създател на сцената има екип, и колкото той е по-железен, проведен и професионален, толкоз повече дава късмет на създателя да блесне. За Николай Недеков това се е трансформирало в задача на живота му.
Поздравления, Николай!
От Facebook профила на журналистката Валерия Велева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР