Този компрес за крака ще детоксикира тялото ви и ще

...
Този компрес за крака ще детоксикира тялото ви и ще
Коментари Харесай

Компрес за крака изтегля всички токсини от организма

Този компрес за крайници ще детоксикира тялото ви и ще се чувствате доста по-добре!

Има положителни доказателства, че “акупунктурата е ефикасна при лекуване на необятен кръг от болести, в това число болки в гърба, зъбобол, главоболие, гадене след интервенция и остеоартрит на коляното ”. Дейвид Дербишир

2000 години по-късно…

Акупунктурата към момента потвърждава, че скептиците бъркат. Ако медитацията се явява “експонат А ” за ефикасна отбрана в обичайна терапия, то акупунктурата е “експонат Б ”.

Въпреки явния песимизъм на малцинството в здравната общественост, някои аспекти на обичайна медицина се оказват потребни.

Крака и акупунктура

Може би се чудите каква е връзката сред детоксикиращите лепенки за крайници и акупунктурата?

Справедлив въпрос. Кратък отговор: “Важна ”

Изследванията демонстрират, че акупунктурата е ефикасна, частично, тъй като усъвършенства самостоятелната нервна система на тялото. Детоксикиращите лепенки на краката работят доста тъкмо.

Как да извършите детоксикацията?

Ще пропуснем урока по анатомия и физиология, вместо това дано да поговорим малко за механизмите за лепенките за крайници.

Д-р Дитрих Клингард от Американската академия по невротерапия споделя:

“Основното (влияние) на лепенките е да подтикват меридианите на черния дроб и бъбреците. Повишават метаболитната интензивност на черния дроб и бъбречните кафези, детоксикират кръвта и очистват организма. ”

Основният механизъм на детоксикация е детоксикацията посредством рефлексология – обичайният лековит способ, който употребява рефлекторните точки върху крайници, с цел да задейства избрани области на тялото. Поддръжниците на детоксикационните лепенки (и акупунктурата) настояват, че тези рефлексни точки играят съществена роля за възстановяване на здравето.

Значителна част от трудовата просвета на обществото е прекомерното време в седящо състояние. Средният чиновник прекарва доста време седнал. Разбира се, това води до обстоятелството, че човек води установен метод на живот вкъщи. Това е неприятен цикъл.

Такъв затънал метод на живот не способства за цялостното здраве. Една от аргументите за това е, че навиците на живота на стола / леглото пречат на кръвообращението. Когато кръвта не тече вярно, цялото ни тяло – тъкани, мускули, кафези и органи – се повлиява неподходящо.

Как да си създадем детоксикиращи лепенки за крайници вкъщи и да премахнем токсините?

Ето какво ви е належащо:

1/4 чаша ябълков оцет от ябълково вино 1 супена лъжица ситно нарязан на чесън 1 супена лъжица ситно нарязан лук малък тиган марля чорапи

Ето какво би трябвало да извършите:

1) Пригответе оцет от ябълково вино до кипване.

2) Добавете лука и чесъна към оцета и изчакайте 10 минути.

3) Махнете тенджерата от котлона и охладете в продължение на 20 минути.

4) Леко намокрете марлята със сместа.

5) Изцедете непотребната течност.

6) Прикрепете към центъра на стъпалото на всеки крайник. Уверете се, че марлята се е закрепила крепко за стъпалото.

Вижте още: Ето закуската, която ще ви помогне с високия холестерол

7) Поставете чифт чорапи.

8) Направете процедурата преди лягане, заспете и свалете компреса на сутринта!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР