Този гигантски пръст доказва веднъж завинаги, че гиганти са съществували

...
Този гигантски пръст доказва веднъж завинаги, че гиганти са съществували
Коментари Харесай

Гигантски пръст, открит в Египет – може да е доказателство за съществуването на Нефилимите

Този великански пръст потвърждава един път вечно, че колоси са съществували в древността.Чели сме историите за тези големи Нефилими, които са обикаляли света в древността, унищожавайки всичко по пътя си.Въпреки обстоятелството, че се загатват в множеството от антични култури,никога не сме виждали доказателства от вида на кости или вкаменени фосили, които просвета не би могла да оспори. Това изобретение обаче ясно демонстрира обстоятелството, че светът не е толкоз линеен, както ни учеха до в този момент.

 2 huge finger - Гигантски пръст, открит в Египет - може да е доказателство за съществуването на Нефилимите
Това е 38 см пръст на колос който е бил минимум 5 метра и наподобява е живял някъде в Египет, защото тъкмо там е бил открит от археолог,на който не се загатва името.Доказано е, че пръстът е същински през 60-те години на предишния век, защото археологът дружно с екип от експерти е направил няколко фотоси и рентгенови проучвания а след оповестяване на достоверност му е публикуван документ.

 1 giant finger - Гигантски пръст, открит в Египет - може да е доказателство за съществуването на Нефилимите
Според Грегор Спори, който е един от дребното специалисти, които са виждали пръста онлайн,на археолога му е препоръчана голяма сума пари от незнаен човек.Мъжът твърдял,че работи за държавното управление на Съединени американски щати и желае да купи този великански пръст с цел да го изложи в музей.

 Направена е рентгенова фотография на пръста
Направена е рентгенова фотография на пръстаНяма данни,какво се случва с пръста и археолога от този ден нататък. Грегор Спори резервира няколко фотоси,въпреки че ” учтиво ” е помолен дружно с неговите сътрудници да не помнят имената на основните настоящи лица,както и елементи по случая.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР