Този един месец го използвахме по много интензивен начин. Няма

...
Този един месец го използвахме по много интензивен начин. Няма
Коментари Харесай

Толкова Много Баровци В България Треперят В Момента! Вече Се Случва, Държавата Им Взима И Долните Гащи! Да Се Готвят Всички, Които Са

Този един месец го използвахме по доста натоварен метод. Няма да чакате резултатите след 2-3-10 месеца, а безусловно след седмици ще стартират да „ валят “ първите резултати “, разяснява Георгиев, който беше повдигнат от ГЕРБ.

„ Вече започнахме акции, в случай че погледнете политическата принадлежност на лицата, против които бяха първите акции ще си обясните какъв брой без значение действаме “, акцентира той.

„ Днес се наслушах на страхотни нелепости, които ме разочароват. Толкова години съм градил престижа си и в този момент да се политиканства на мой тил - не беше почтено. В работата ми нищо няма да ме разколебае. Високите резултати, които сме реализирали до момента, ще бъдат пренесени в новата комисия “, сподели още Пламен Георгиев във връзка нападките на Българска социалистическа партия по време на дебатите в Народното събрание.

От левицата го питаха дали преди години, когато беше прокурор, е оказвал напън върху експерт по делата за " Софийски парцели ", по които бяха упрекнати 40 души и по-късно оправдани.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР