Този чувствен мъж няма да ви подложи на любовна атака.

...
Този чувствен мъж няма да ви подложи на любовна атака.
Коментари Харесай

Той е сантиментален и предан

Този сетивен мъж няма да ви подложи на любовна офанзива. Той по-скоро ще изиграе ролята на деликатен обожател, ще ви подарява цветя, бонбони, вино и ще ви кани в положителни заведения за хранене. В краен случай той ще направи завоалирано предложение, което може да се приема за смела смешка. Така той си оставя път за оттегляне, тъй като няма да преживее отвод.

Понеже е сантиментален идеалист, елементарно се влюбва. Въображението му бързо става пристрастно и той реагира на всичко: На познатия мирис на парфюм, съвсем познато лице, носещия се над водата тон на рог. Той вижда картини от предишното или фантазира за бъдещето. Може да съчини цялостен сантиментален сюжет на основата на дребен първоначален материал. За страдание същото става, когато той ревнува. Трябва да е сигурен, че избраницата му му е вярна. Самият той кардинално не изневерява и изисква в подмяна същото. Всичко останало е опасност за стабилността, която той цени, и защитеността, от която се нуждае.

Мъжът Рак е доста завързан и няма потребност от няколко дами. („ Ако си имате една добра жена, за какво ви е втора? ”, ще запита типичният Рак.) Той избира да прави обич импулсивно, подчинявайки се на моментното въодушевление.

Той е талантлив с въображение и е изразителен, има дарба да съпреживява, интуитивно схваща непознатата душа, изключително страдащата. Може да проникне във вашите страсти, да разбере проблемите ви. Любящ и деликатен, той е подготвен на доста, с цел да зарадва избраницата си. Умее да забавлява и глези.

Най-много желае обичаната му да споделя неговите фантазии. Той е правилен и се отнася съществено към своята роля на бранител. Мъжествен е, само че това може да се прояви не в твърди мускули и недопечен образ, а във вътрешната му мощ, деликатност и сензитивност. Ако желаете някой да се грижи за вас и се нуждаете от непрекъснат лоялен сателит Ракът е вашият човек.

Идеално му подхожда жена, която да поеме тежкото задължение на проблемите върху плещите си. Партньорката в ролята на водач може да се окаже негов блян. Може да си измисли за партньорката хиляди немислими достолепия. Ето за какво е толкоз значимо още със запознанството да се вживеете в идеалния облик. Привличат го интелектуални дами, образовани. Не забравяйте да го убедите какъв брой значима е за вас вътрешната, духовната страна на живота. И помнете, че той е най-романтичният и прочувствен знак.

Не е толкоз елементарно да бъде опознат. Той винагинещо крие, даже от най-близките си. Неуморим е, податлив към тъжни размишления, мечтател и идеалист, извънредно прочувствен. Той е прочувствено нестабилен, за него са присъщи скокове в настроението и дарба да увлича хората след себе си както му е угодно.

На пръв взор той може да ви се стори променлив, лекомислен, само че това е единствено едно от настроенията му. Той е доста подвластен от цикличното влияние на Луната, която го ръководи. Следващия път може да се сблъскате с него в миг на недружелюбното му отношение към близките.

Дори откакто го опознаете по-добре, ще не престават да ви озадачават бързите смени на настроението му. Ако му възразяват, той е в положение да прибегне към неучтивост. Но в случай че му правят отстъпка, самичък ще се извини, че е упорствал на своето. Възможно е да има вяра в женската равноправност, само че природата му го кара да бъде гальовен със слабия пол и да го пази. Той е куртоазен и любезен, неотразим човек от остарялата школа.

Той обича компанията на красиви дами, изключително в случай че са остроумни. „ Че кой не обича? ”, ще попитате вие. Да, обаче Ракът изключително го притеглят такива дами. Завоювал някоя от тях, той бързо се трансформира в притежател. На дамата, която той обича, няма да й е елементарно, тъй като той разчита на прекомерно доста. Той е податлив да се затваря, в случай че изпитва отчаяние, само че няма да каже намерено това, което го тормози.

Той обича вкусното ядене и пийване, само че не чакайте да се облече особено по подобен случай. Той приказва на драго сърце и нерядко е доста сладкодумен. Понякога е задоволителна една негова дума, с цел да поведе хората след себе си и да ги накара да постъпват по този начин както той желае. Фантастичната му памет му дава блестящи прерогативи в разногласия и полемики.

Има твърди убеждения и всичко ще върви безпрепятствено, до момента в който не се пробвате да противоречите на убежденията му. Ако му възразявате, няма да се успокои, до момента в който не ви убеди в неговата. Ако заподозре, че не е съумял да го направи, той ще се върне на тематиката при първа опция и безусловно ще ви засипе с спомагателни доводи. Спорът може да приключи единствено с вашето единодушие, даже единствено поради мира и спокойствието. Но той може освен да приказва, само че и да слуша.

Острият му изчерпателен разум е кадърен да позволи най-заплетения проблем. Той е движимост в паричните въпроси. Усеща опцията да направи пари по-бързо, в сравнение с гущерът – мухата. Но го интересуват по-скоро обичайните и консервативните способи да направи положение. Той не обича да рискува. Той е сензитивен, прочувствен, с принуда се разделя със остарели другари, привички и места, с които е привикнал. Старае се да резервира приятелите си вечно. С наслаждение ще се види с другари от детството, даже от дълго време нищо да не ги свързва. Страхува се от житейските промени и им се съпротивлява. Привързан е към спомените и страда по отминалите дни. Обича да се връща към спомените си.

Постоянно са му нужни уверения в обич. Не разчитайте на лек разказ с подобен мъж. Той възприема любовните връзки прекомерно съществено. Чака от обичаната си и умствено, и физическо подучване поравно. Самият той лоялен, чака лоялност в подмяна. Вярва в продължителната обвързаност, способна да преодолее изкушенията. Това го успокоява. Той не е скитник по душа, обича да си стои у дома. Смята, че съвместимостта и удовлетвореността стартират в дома. Но има наклонност към блаженство, преминаваща в дребнавост.

Ракът търси продължителна и непрекъсната връзка. В случай на раздор той ще си откри нова обич – бързо умее да минава към интимни връзки. Но тази, която в действителност е засегнала възприятията му, той в никакъв случай няма да не помни, каквото и да се случи по-късно. Той е комплициран човек, не е елементарно да се живее с него поради бързата промяна на настроенията му, само че не и скучно. Неговото неизменност по пътя към задачите му е положително предвещание за триумф, а чувствителността и интелектът му разрешават да заема управително състояние в региона на политиката, литературата и бизнеса.

Внимание! Бъдете деликатни с него по пълнолуние!

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР