Този човек, който е платил за убийството на Алексей Петров,

...
Този човек, който е платил за убийството на Алексей Петров,
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Човекът, който е платил за това убийство, е от ранга на Алексей Петров, може да се каже, че става въпрос за това кой-кого

Този човек, който е платил за убийството на Алексей Петров, е с много огромни благоприятни условия, от ранга на Алексей Петров, и при този дълъг спор даже може да се каже, че става въпрос за това кой-кого. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус "  криминалният публицист Слави Ангелов.

" Няма да намерим повода за този атентат, сигурен съм, че това се корени в предишното. Може да си създадем заключения за това, че тука сигурно има забъркано мощно накърнено его, с цел да може нещо, което ти си почнал през 2002 година при първия опит за убийството, ти да го довършиш през 2023-та. И в този смисъл всички тези изречения, които в този момент слушам тука от политици, че се прибирали мутренските години, споделя един, път различен споделя: " службите не работят “, това са някакви страшни нелепости. Първо, тъй като мутренските години не се завръщат, тъй като аргументите за това нещо не е в последните години, повода за това ликвидиране е в далечното минало, и ще видите, че това рано или късно ще се повдигне завесата към всички тези условия.

А това дали службите работят или не - съвсем 30 години следя проведената престъпност и по какъв начин страната се пробва да противодейства, това дали службите работят или не няма безусловно никакво значение, тъй като тези хора, които се занимават с тези мокри поръчки, те са доста по-ефективни и те в последна сметка постоянно съумяват. Няма никаква връзка тука дали службите работят или не. Тази фраза " службите не работят “ води единствено към едно: Към идни кадрови промени, които се преследват като политически цели.

Не мисля, че нещо толкоз извънредно става. Да, несъмнено, не би трябвало да се убиват хора освен през 2023-та, мен в случай че питате и през 1992-ра не е трябвало да се убиват, обаче такива неща стават и в Западна Европа. Факт е, че се случват доста по-рядко в България, тъй като аз доста добре помня, че при започване на това хилядолетия ние от време на време в седмицата ходихме на по две и на по три убийства. Така че времената не се завръщат, просто нещо, което е стартирано от дълго време, се реализира от третия път през днешния ден ", счита престъпният публицист Слави Ангелов.

По думите му убийството на Алексей Петров е поръчка, която е направена доста от дълго време, а зад нея стои спор, който е подбуден преди доста години: " Просто в този момент е имало опция това нещо да се реализира ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР