Този червен лъч тръгва от Видин до Силистра. Целта е

...
Този червен лъч тръгва от Видин до Силистра. Целта е
Коментари Харесай

„Лодката на Свободата“ тръгна от Видин

„ Този червен лъч потегля от Видин до Силистра. Целта е да покажем какъв брой красива е България по поречието на река Дунав, да покажем какъв брой може да се развие поречието “, сподели Филип Попов - лидер на листата с претенденти за депутати от „ Българска социалистическа партия за България “ от Видин на борда на „ Лодката на Свободата “ минути преди старта на #4БСПоход: По Дунав с грижа за хората!

По време на 4-дневния водопреход от най-западната до най-източната точка на северната ни речна граница на борда на лодката поредно на капитанския рул ще застават шестимата водачи на листи от „ Българска социалистическа партия за България “ в Северна България, като всеки от тях ще предава вахтата на идващия в съответния район.   

„ За страдание от 15 години сме страна-членка на Дунавската тактика на Европейски Съюз, само че нищо не се случва на нашия бряг. Последната „ светла точка “ е в Белград, оттова насетне по поречието на Долния Дунав няма развиване на туризма, няма дребни стоянки, няма нищо… Срутището ГЕРБ се вижда какво направи. Това, което желаеме - с визия напред, с капитанската шапка да поемем ръководството на България, да поемем развиването на този златен район, тъй като това не е река – това е автомагистрала без дупки. Това е една златна нишка, която България би трябвало да се възползва от нея “, съобщи Филип Попов.

От домакините на лодката той получи алегорично капитанската фуражка и бинокъл, с цел да вижда ясно и далеко вероятностите на Дунавското българско поречие. Реквизитите на капитан Попов ще съобщи на лидера на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Монтана Атанас Костадинов в Лом, където се чака до няколко часа „ Лодката на свободата “ да дебаркира.

По време на водопрехода плавателният съд със социалистически водачи на борда ще  премине през шест района, ще бъде ръководен от шестима водачи на листи, които ще изведат 4-ри целта за бъдещето на поречието под слогана  Дунав. Една река – обща орис! “

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР