Този бутафорко беше избран за Главен прокурор на България в

...
Този бутафорко беше избран за Главен прокурор на България в
Коментари Харесай

Този бутафорко беше избран за Главен прокурор на България в най-мутренските години

Този бутафорко беше определен за Главен прокурор на България в най-мутренските години… Това написа Явор Дачков в собствен коментар във Фейсбук.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Припомням, че този бутафорко беше определен за Главен прокурор на България в най-мутренските години, посочен от Мултигруп, само че не стана, тъй като новоизбраният президент Стоянов тогава не подписа указа. Обясненията на Бойко Рашков за връзките му с контрабандисти са меко казано неубедителни. Особено на фона на 19-те парцела, които притежава…….

„ Бойко Рашков разгласи, че упрекнатите за контрабанда татко и наследник Марин и Стефан Димитрови са били доведени на посетители в дома му по случай неговия рожден ден персонално от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев

„ Главният секретар на Министерство на вътрешните работи пристигна с тях. Аз също ги познавам, несъмнено. Но какво да кажа – тия обратно, тия напред? Идват хората да ме поздравят. Като пристигна някой на посетители у вас и ви поздрави за сътоветен празник, нали не му вършиме информация за престъпното настояще? Аз от кое място мога да позволявам, че някой може би се занимава с такава активност и основният секретар може би е по отношение на тях “, попита Бойко Рашков.

Освен фотографията на Рашков в компанията на татко и наследник Димитрови, през последните няколко дни на няколко порции в медиите изтекоха фотоси от следствието, на които се вижда Коцев с малко пуделче на Стефан Димитров, а на няколко други фотоси се вижда същото куче с купчини с пачки евро. На една от фотосите отново се вижда Рашков, този път седнал в ресторант, с въпросното кученце до него.

„ Нека изкарват колкото кучета и котки желаят. И аз имам у дома. Нека потвърдят тези контрабандни канали, това са основните въпроси, а не в този момент кой с куче и кой без куче. Това е равнището на прокуратурата “, разяснява Бойко Рашков.

„ Различни хора, разнообразни нрави. Младият човек (б.а. Стефан Димитров) обича да парадира с познанства с известни лица и да ги разпраща на свои другари

Това нещо е маниакално и не цели нищо. Главната цел е да се показа, че е в София, а той е от Хасково, и контактува на високи равнища “, сподели някогашният вътрешен министър. “

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР