Този амбициозен проект беше представен от Калина Константинова като от

...
Този амбициозен проект беше представен от Калина Константинова като от
Коментари Харесай

Проектът на ПП за „Български пощи“ на стойност 100 милиона лева се провали

Този упорит план беше показан от Калина Константинова като от основно значение за развиването на пощите. През предходната година тя съобщи, че през цялото време се борят освен за оцеляването на " Български пощи ", а и за тяхното развиване и реализиране на бизнес триумф. Този план беше включен като безспорен приоритет в Националния проект за възобновяване на страната след рецесията с COVID-19, като са обезпечени спомагателни вложения за реализирането му съгласно нея.

Той включва рационализация на материалната база и оборудването на пощите, както и даването на нови и амбициозни услуги. Планът планува също и модернизиране на системите за сигурност на пощите, с цел да могат да доставят персонални карти и паспорти до вратата на жителите. Също по този начин, е планувано да се внедри система за услуги на едно гише, като пощите получават лиценз като платежна институция.

Така обичаният план се оказва един от най-проблемните по отношение на вероятно второ искане за заплащане. Законът за пощенските услуги би трябвало да бъде променен, с цел да разреши въвеждането на новите услуги преди изпращането на искане за второ заплащане. Финансовият министър Асен Василев изрази оптимизъм, че такова искане ще бъде изпратено през септември месец.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР