Той уточни, че в рамките на един месец ще се

...
Той уточни, че в рамките на един месец ще се
Коментари Харесай

Караджов се разплаща със строителите. Кога?

Той посочи, че в границите на един месец ще се позволи въпросът с " инхаус " поръчките и ще се разплатят насъбраните отговорности

Вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов заяви в Народното събрание по какъв начин и по кое време ведомството му ще се разплати със строителите.

" Всички компании, които строят по автомагистрала " Хемус " и сектора Видин - Ботевград, са поели ангажимент, че от през днешния ден още веднъж стартират да работят ускорено и забавяне по тези обекти няма да има ", сподели Караджов по време на блицконтрола в Народното събрание.

Той посочи, че в границите на един месец ще се позволи въпросът с " ин хаус " поръчките и ще се разплатят насъбраните отговорности, които към днешна дата са към 130 млн. лв. и по " Хемус ", и по Видин - Ботевград.

" Основният проблем, който се обрисува, са административни и бюрократични процедури. В останалите елементи, в които имаме „ ин хаус “ възлагане, е открит някакъв метод, да кажем -  към момента не е съответен вид - за решение въобще на казуса. Той безусловно ще мине тук, през Народно събрание ", увери вицепремиерът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР