Той ще прокарва стратегията за киберзащита в корпоративния секторРене Бонвани

...
Той ще прокарва стратегията за киберзащита в корпоративния секторРене Бонвани
Коментари Харесай

Acronis назначи Рене Бонвани за председател на борда

Той ще прокарва тактиката за киберзащита в корпоративния бранш

Рене Бонвани има повече от 35 години опит в региона на висшия мениджмънт
(снимка: René Bonvanie / Twitter)

Световният снабдител на решения за киберзащита Acronis назначи Рене Бонвани за ръководител на борда на шефовете. Ветеранът в региона на сигурността ще прокарва тактиката за киберзащита на Acronis в целия корпоративен бранш.

Член на борда на шефовете от 2014 година, Бонвани е и изпълнителен вицепрезидент за стратегически клиенти в Palo Alto Networks. Като ръководител на борда на Acronis, той ще работи с изпълнителния шеф Сергей Белоусов (основател на компанията) и управническия екип за осъществяване на корпоративната тактика.

Рене Бонвани има повече от 35 години опит в региона на висшия мениджмънт и маркетинг в корпоративните технологии, а от 2009 година управлява маркетинга в Palo Alto Networks. Бил е част от бордовете на Collibra, Guardsquare и Nexthink, а преди Palo Alto Networks е изпълнявал маркетинг функции в Business Objects, Veritas и Oracle.

Acronis взема решение провокации с сигурността, достъпността, поверителността, достоверността и сигурността (SAPAS) на данните, като ползва новаторско основаване на аварийни копия, сигурност, възобновяване след бедствия и повреди, както и корпоративни решения за синхронизиране и шерване на файлове в хибридни облачни среди.
още по тематиката
Подсилени от технологии с изкуствен интелект и идентификация на данни, основана на блокчейн, решенията на Acronis пазят всички данни, приложения и системи във всички среди, давайки на потребителите цялостен надзор над работните процеси.

През 2019 година Acronis получи към $147 милиона инвестиция от Goldman Sachs. Компанията беше оценена на стойност над един милиард $ и разшири инженерните си екипи в Сингапур, България и Аризона, построи спомагателни центрове за данни и продължи растежа си, в това число посредством придобивания.

„ Бизнеси, снабдители на услуги и държавни организации по целия свят се борят да защитят големите си количества данни. Acronis предлага водещи в промишлеността артикули, които обезпечават изцяло мащабируема, лесна, ефикасна и сигурна киберзащита, с цел да бъдат посрещани тези потребности ”, съобщи Рене Бонвани.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР