Той се е превърнал в нещо толкова обичайно за британското

...
Той се е превърнал в нещо толкова обичайно за британското
Коментари Харесай

Том Круз е влюбен във Великобритания

Той се е трансформирал в нещо толкоз всекидневно за английското лято, колкото и ягодите и сметаната, както и гръмотевичните дъждовни стихии през лятото. Където и да погледнете, Том Круз и неговата усмивка за милиони долари са на всички места в Обединеното кралство в този момент.

От празненствата по случай платинения празник на кралицата до вчерашния край за дами на " Уимбълдън ", концертите на Адел и " Ролинг Стоунс " в лондонския Хайд Парк и поддръжката за приятеля му Люис Хамилтън по време на английското Гран при предишния уикенд - тогавашният уединен холивудски артист се появява на всички места.

Но за какво, може би ще попитате, тази типично американска мегазвезда, чийто финален блокбъстър " Топ Гън: Маверик ", завоюва повече от 1 милиард $ в международния бокс офис - внезапно е избрал Англия?

Според един от дългогодишните му сътрудници отговорът е, че Круз към този момент се счита за " почетен британец ".

" Той се влюби във всичко английско ", споделя източникът, работил с Круз, пред " Дейли Мейл ".

" Дъщеря му живее тук, той се любува на хубава следобедна чаша чай и обича обстоятелството, че може да бъде себе си. Най-голямото достижение е, че си е основал същински кръг от другари. Той е най-щастливият, който в миналото съм виждала ", описа още източник на вестника.
Миналия уикенд Круз отпразнува 60-ия си рожден ден във фермата " Сохо " в Котсуолдс с някои от хората от неговото обграждане, измежду които Дейвид Бекъм, Гордън Рамзи и Джеймс Кордън.

— Pooja (@Pooja33719735)

Може би най-необикновеното ново другарство на Круз е с херцога и херцогинята на Кеймбридж.
Много се разяснява фактът, че Круз галантно хвана ръката на Кейт, с цел да я води по стълбите на аления килим на премиерата на " Топ Гън ": Някои критици обявиха, че жестът му е бил " прекомерно безцеремонен ".

Източници на „ Дейли Мейл ” настояват, че артистът е " огромен почитател " на семейството Кембридж, като прибавят, че другарството им " е топло и професионално " и точно Уилям и Кейт са насърчили Круз да се включи в премиерата на тържествата по случай Платинения празник на кралицата през юни.
Има и друга, доста по-лична причина, заради която Круз е избрал да прекарва толкоз доста време в Обединеното кралство. Дъщеря му Изабела, на 29 години, която той осинови по време на брака си с Никол Кидман живее в Кройдън с английския си брачен партньор Макс Паркър - ИТ съветник, за който се омъжи преди седем години.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР