Той развенча популярните мантри на климатичните активисти, от типа Ядем

...
Той развенча популярните мантри на климатичните активисти, от типа Ядем
Коментари Харесай

Бил Гейтс: „Няма да се спасим от глобалното затопляне, като станем вегетарианци”

Той развенча известните мантри на „ климатичните ” деятели, от вида „ Ядем прекалено много месо ”, „ Купуваме прекалено много вносни артикули ” или „ Пътуваме прекалено много ”. Гейтс от години е в битката с изменението на климата и счита, че казусът е прекомерно огромен, с цел да се реши с промени в държанието на хората.

Според Гейтс, против световното стопляне и парниковите излъчвания би трябвало да се надигнем с нови авангардни технологии, с които човечеството към момента не разполага, само че прототипи има - да вземем за пример сила от източници като дребните модулни реактори за нуклеарно разделяне, които създава компанията му TerraPower, написа news.yahoo.com.

Обратно на неговото мнение, на уеб страницата си Организация на обединените нации написа: „ Всеки може да помогне за ограничение на изменението на климата. От метода, по който пътуваме, до електричеството, което използваме, храната, която ядем и нещата, които купуваме, ние можем да променим нещата “.

Много законодателства търсят финансов тласък за това. Законът на Съединени американски щати за понижаване на инфлацията планува данъчни заеми в размер...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР