Още тази седмица започва поетапното почистване на спирките на градския

...
Още тази седмица започва поетапното почистване на спирките на градския
Коментари Харесай

Започва почистване и ремонт на спирките във Варна

Още тази седмица стартира поетапното разчистване на спирките на градския превоз във Варна, а след празниците доста от тях ще бъдат ремонтирани.

Това заяви заместник-кметът Диан Иванов, в чийто сектор е общинската благосъстоятелност.

Кметът Благомир Коцев изиска от районните администрации лист на подлезите , които да бъдат предпочитано заложени в лист за рехабилитация на осветлението, да бъдат измити и пребоядисани по образеца на подлеза на автогарата.

Кметът разпореди още да се образува работна група, която да обследва всички асансьори и платформи за хора в неравностойно състояние , да направи разбор на договорите за поддръжка и да сформира повсеместен отчет за положението на оборудванията, множеството от които все още не работят.

Друга работна група от няколко общински дирекции ще се занимава с колелетата и тротинетките , които се отдават чартърен и се разполагат върху общинска благосъстоятелност. Към момента Общината не е издавала позволение за осъществяване на комерсиална активност, стана ясно по време на оперативката.

Наредено беше още да се види положението на публичните тоалетни , опциите за отдаването им на концесия и привеждането им в уеднаквен тип, в това число на тези в Морската градина.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР