Той провежда стъпаловидна агресия към Украйна, като има няколко различни

...
Той провежда стъпаловидна агресия към Украйна, като има няколко различни
Коментари Харесай

Анализатори: Конфликтът тепърва ще се развива и обхване цялата Донецка и Луганска област

Той организира стъпаловидна експанзия към Украйна, като има няколко разнообразни равнища. Първото е това, което видяхме - да признае двете републики за самостоятелни. Следващото равнище би могло да бъде директна анексия на тези територии. А на трето място да се опитат да разширят територията на тези републики върху цялата Донецка и цялата Луганска област, тъй като сега не ги обгръщат напълно ", разясни доктор Димитров пред ON AIR.

Колкото по-малко се приказва с Путин, толкоз повече Русия се капсолова и прави каквото си желае, разяснява и някогашният заместник-външен министър Милен Керемедчиев в студиото на " България заран ".

Беше установено както от страна на Запада, по този начин и от страна на съветския президент, че Минските съглашения в рамките, на които се водеше разговорът, към този момент са мъртви. Те не съществуват, тъй като регламентираха края на бойните дейности в Източна Украйна през 2014-2015 година. А в този момент, откакто Путин признава Донецката и Луганската за обособени страни, а не за част от Украйна, очевидно е, че Минските съглашения ги няма. И в случай че се води някакъв разговор - той би трябвало да бъде в напълно друга рамка, добави той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР