Той отказал да бъде банкомат През ноември Сузанита стана майка

...
Той отказал да бъде банкомат През ноември Сузанита стана майка
Коментари Харесай

Стана ясно защо Сузанита и Орхан Мурад са скарани жестоко

Той отказал да бъде " банкомат "

През ноември Сузанита стана майка за първи път. На 15-ти ноември на бял свят се появи синът ѝ Матиас, а певицата не се тормози да качва сторита с мъника, въпреки че лицето му постоянно е прикрито. Татко на момченцето е националният рекордьор по мятане на копие Марк Славов, а двамата качиха нови сторита, на които се вижда по какъв начин се грижат в дома си за своя правоприемник.

Междувременно се оказа, че слуховете, че бащата на изпълнителката Орхан Мурад не я е поздравил за раждането на бебенцето, са правилни. Те бяха доказани от самия Мурад в негово изявление пред “24 часа ”. Изпълнителят разкри, че щерка му от дълго време го е блокирала от всички канали и той нямал никаква връзка с нея.

“Трябва да ми се извини за доста неща и да ме помоли за амнистия, тъй като тя доста добре знае, а и обществото също, какъв брой съм я защитавал, макар че не съм бил склонен с доста нейни дейности и действия. ” – сподели той пред изданието. Той добави, че е плащал за клиповете на щерка си, както и за нейните “зависимости ”, както и за тези на някогашната си брачна половинка Шени, а в подмяна е получил единствено отчаяние, както и обиди по адрес на новата жена в живота му.

“Но в един миг отхвърлих да финансирам зависимостите и всичките им нелепости, отхвърлих да съм “неодушевеният банкомат ” и взех решение да се погрижа за себе си, а и годините ми минават. Затова станах най-лошият човек на света. Избълваха какви ли не обиди по адрес на Ками, която срещнах 7 месеца след развода си и 7-8 години, откакто Шенай се отдаде на зависимостите си и заряза и мъж, и деца. ” – добави той.

Мурад посочи, че това не значи, че не е благополучен, че щерка му е станала майка и даже почерпил за радостното събитие. Той добави, че доста съжалява за това, че тази година Сузанита е трябвало да бъде абитуриентка, а по този начин и не е приключила учебно заведение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР