Той отбелязва, че нахлуването на руските войски е започнало точно

...
Той отбелязва, че нахлуването на руските войски е започнало точно
Коментари Харесай

CNN: Защо дългоочакваното нападениe срещу Украйна ще разтърси САЩ и света

Той отбелязва, че нахлуването на съветските войски е почнало тъкмо сега, когато дипломати на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации в последния миг приканиха за мир.

Дългоочакваното нахлуване на президента Владимир Путин ще отекне надалеч оттатък Русия и нейния либерален комшия. Това ще има последици, в това число мъчителни скокове на така и така високите цени на газа за американците, които се пробват да се измъкнат от пандемия, протичаща се един път на век. И това може да възроди Студената война, която в миналото изглеждаше като отживялост от историята, създавайки нова рискова борба сред Съединените щати и Русия, най-големите нуклеарни сили в света.

Той също по този начин отбелязва, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще вкара най-суровия набор от наказания, налагани в миналото на Русия. С подобен апел той ще се обърне към нацията по-късно в четвъртък.

Путин в своето непланирано телевизионно послание разгласи интервенция за „ демилитаризиране и денацификация на Украйна “.

Съединените американски щати ненадейно са изправени пред...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР