Той обърна внимание, че убийството на 30-годишната жена е установено

...
Той обърна внимание, че убийството на 30-годишната жена е установено
Коментари Харесай

Времето Си Тече, Все Още Няма И Намек За Заподозрян За Убийството На Виктория

Той обърна внимание, че убийството на 30-годишната жена е открито минимум половин ден след осъществяването му и акцентира, че по-трудно се събират доказателства, защото към този момент се влиза в 72-часовата зона.

След 48 часа опцията за откриване е под 50%, а след 72 часа - под 20% и клони към 0, означи проф. Радулов пред Bulgaria ON AIR.

" Спокойното следствие на такива тежки закононарушения води единствено до неразкриване на килъра. Тук няма по какъв начин да има успокоение. Тази жена е известна, водила е предаване и това не разрешава казусът да се замете под чергата ", уточни някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Голяма част от този вид закононарушения се правят в положение на амок, само че доста от причинителите им са естествени и знаят какво ги чака, стана ясно още от думите му. Проф. Радулов прикани да не бързаме да установяваме, че психологично болен човек е умъртвил Виктория.

Адвокатът и някогашен следовател Людмил Рангелов уточни, че ДНК анализът е съвсем безусловно доказателство за наличие на несъмнено лице на местопроизшествието. В случая има открита ДНК, само че за момента няма съвпадане.

Юристът означи, че причинителя го грози пожизнен затвор без право на подмяна. Адвокат Рангелов допусна, че килърът надали е човек с кой знае какви качества да се прикрива.

" Надделява чувството, че това е по-скоро инцидентен контакт сред причинител и жертва. Всяко такова извънредно закононарушение сочи за някаква социопатия. Много се надявам, че този човек обитава трайно в Русе или региона ", сподели той в " България заран ".

От Организацията на обединените народи също осъдиха убийството на българската журналистка. Генералният секретар Антонио Гутериш е обезпокоен за убийството на Виктория Маринова и чака заключенията на следствието, акцентира представителят му.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР