Той изборът мина миналата седмица, а сега просто бях дал

...
Той изборът мина миналата седмица, а сега просто бях дал
Коментари Харесай

Борисов бесен: Знам какво правят ПП! Чувам за оферти в Банкя, ще проверя всичко след изборите

„ Той изборът мина предходната седмица, а в този момент просто бях дал дума и съм извършил думата си, която съм дал. Изборът беше предходната неделя, когато хората имаха опция да изберат демократ, в този момент избираме каквото има. Но глас национален – глас Божи “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто упражни правото си на глас в Банкя в 17 часа.
Помолен да разяснява думите на Васил Терзиев, че се е „ човек, който постоянно се майтапи “, Борисов му отговори, че е „ непризнателен човек “. Изрази страдание, че го е подкрепил, само че го е направил, тъй като са в коалиция.
„ Такива предложения в Банкя има… Ние се познаваме и не им прави чест на тези с морала. По-страната такава безпринципна работа на обединенията, в които влизат „ пепетата “, просто не им прави чест, виждам, че си имат нови ортаци. Просто да си видят с кого играят, да не кажат след това, че Радев е неприятен. Изрично ги предизвестявам, като знам какво вършат сега. Ще имаме опция след изборите да проверим по градовете кой къде кого и отново е подкрепял и ще ви кажа в страната по какъв начин действа тази сглобка “, акцентира някогашният министър председател.
Той обърна внимание, че най-вече дефектиращи машини има в София и Варна.
„ Защото това е една от схемите – като се счупи машината, в случай че има препис някъде, да превъртя през тях квитанциите. Ако има машини и се чупят и някой разполага и с двата кода, могат да се подменят гласове. Това се случва основно в София и Варна “, съобщи водачът на ГЕРБ.
„ Лоша организация на изборите “ – по този начин дефинира той дейностите на изпълнителната власт към изборите. И не видя причина за промяна на шефа на ДАНС, както желае министър председателят Николай Денков.
„ Заради кое? Заради това, че нямаше незабавна промяна на заместник-министъра? Който върви с телефона и снима. Затова аз в този момент демонстрирам подозрение – тъй като, когато извиках айтитата, които работят с нас, те споделиха: „ Ако се чупят машини, и има повтаряне, и някой има двата кода, може да манипулира изборите “.
Лидерът на ГЕРБ прикани, че е извънредно значимо в София да се гласоподава за районните кметове.
„ Много ми е забавно – тези, които разясняват изборната интензивност, каква чакат да бъде. Като преди 3 години подвигнаха юмруците и направиха партиите да се ненавиждат, да се ненавиждат и да нямат опцията да се поддържат в подобен миг “, разяснява водачът на ГЕРБ, представен от Tribune.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР