Той е тих, понякога труден за разгадаване и невинаги е

...
Той е тих, понякога труден за разгадаване и невинаги е
Коментари Харесай

Мъжът Телец – как да привлечете вниманието му

Той е спокоен, от време на време сложен за разгадаване и не всеки път е предприемчив. Мъжът Телец – в случай че имате интерес към него и очаквате той да работи, може да се наложи да почакате и то не тъй като не ви харесва. Не бърза в нищо.

Как да привлечете вниманието му? Телецът се ръководи от планетата на любовта Венера и за него е значимо дамата да бъде приятна за гледане. От друга страна, би желал визията ѝ да не е натрапчива или провокативна, само че да е съвременна, настояща.

Може би ви е направило усещане, че мъжът Телец е малко по-сдържан към дамите. Понякога даже му е мъчно да направи първата крачка. За някои неща е и малко закостенял, по тази причина не бъдете прекомерно настоятелна или нападателна към него, с цел да не го дистанцирате от себе си.

Най-добрият метод е да започнете инцидентен диалог с него, без да показвате, че имате някакъв интерес към личността му. Говорете за работа, за храна, защото Телецът несъмнено е знак, който обича хубавата храна и напитки.

Друго, което е доста значимо, е да не бързате. Мъжете родени под този зодиакален знак не обичат измененията, а новите връзки са тип смяна за него. Дайте му време и бъдете търпеливи.

Веднъж щом сте привлекли вниманието му ще разберете, че мъжът Телец държи на секса и знае по какъв начин да му се любува.

С какво може да го впечатлите? Хубавата храна! Пригответе му нещо вкусно, експериментирайте с усетите и създайте приятна конюнктура. Естетиката е извънредно значима за този знак. Ако не сте добра в готвенето, изберете добър ресторант, в който храната е на равнище, а ситуацията подклажда любовното въодушевление.

Като цяло мъжете рядко демонстрират, че им се желае да ги галим, да ги гушкаме. Дайте му всичко това, належащо ви е доста малко, с цел да докоснете душата му и това се назовава страст.

След външността и хубавата храна, Телецът ще чака от вас да сте интелигентни, забавни събеседници, даже да сте консултант по значими за него въпроси.

Покажете силата на вашия темперамент. Този зодиакален знак се ръководи от Венера и за баланс се нуждае от сътрудник, който демонстрира качества на мощна и уравновесена персона. Тъй като Телец е знак на ината, за вас ще е добре да не влизате в безсмислени борби и да печелите „ борбите “ елегантно, тъй че да повишите уважението към вас.

Много е значимо да не му изневерявате. Докато има някои знаци в зодиака, които биха дали прошка измамата в любовта, Телецът не е от тях. Той може да ви елементарни съвсем всичко, само че не и изневярата.

Когато избира сериозна партньорка и има желание за брак, то за мъжа от този знак това е стъпка за цялостен живот. Би могъл да се отдаде на една жена, само че единствено в случай че види и от нейна страна същото.

Прочети още на: https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/47880-mazhat-telec/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР