Той е рок музикант, артист, поет, писател, духовен наставник... Винаги

...
Той е рок музикант, артист, поет, писател, духовен наставник... Винаги
Коментари Харесай

Вярвай, доверявай се, грей, благодари!

Той е рок музикант, актьор, стихотворец, публицист, нравствен ментор... Винаги е спокоен, преклонен непредвиден и надълбоко умен. Мамонов. Нека си напомним пътеводните златни правила на Пьотр Мамонов. 

***                                 Хората са дружно, до момента в който и двамата желаят да са дружно. Нито дългът, нито достойнството, нито моралът не могат да приковат един човек към различен. Когато някой желае да си тръгне - той ще си тръгне от вкъщи, от децата и от умиращия неработоспособен. Докато не изиска това - ще остане наоколо.

***Когато човек желае да е дружно с теб, никакви твои дефекти няма да му попречат. Когато изиска да си тръгне - никакви твои позитивни качества няма да го задържат. Колкото и да си некрасив и неприветлив, ще се откри някой, на който ще се харесаш. Колкото и да си добър и мечтан - ще има някой, който ще те отхвърли.
***Ако са те отхвърлили - това не значи нищо. От това ти не ставаш по-лош или по-незначителен, нищо ужасно не се случва. Твоят човек съществува на света и той ще те одобри.
***Ако са те приели - ще пристигна моментът да се разделите - в случай че не в живота, то посредством гибелта. Цени това, което имаш, не съжалявай за това, което ще загубиш и не се опасявай да го загубиш. ***Радвай се, че има човек, който ти дава светлина. Самият ти отдавай светлина. Колкото повече светлина - толкоз по-малко боязън и толкоз по-малко мрачевина в душата.
***Листото, което желае да се върне на дървото, може да плува против течението и да лети против вятъра, само че дървото в никакъв случай няма да го закрепи още веднъж към остарелия му клон.
***Колкото повече обич даваш, колкото повече обичаш - толкоз повече остава. Ако давайки обич усещаш болежка или злоба - значи си дал на индивида отрова в шоколадова глазура. Едва ли би трябвало да изискваш признателност за подобен подарък.
***Пускай. Позволи на индивида да е някой с изключение на огледало на твоята обич - прочее това си е по този начин и без друго.
***Да се разтвориш в обичания - това е необичаен гений и...проклятие.
***Бъди себе си, бъди заслужен, не помни страха — един път той все едно няма да се върне. Но не през днешния ден.
***Вярвай. Довери се. Грей. Благодари. Не мисли за това какво може да се случи - единствено за това, което е тук и в този момент под звездите.
***Тръгни си от мъртвата обич преди да замирише на изгорели спирачки. Влез в любовта преди желанието да се е трансформирало според.
***Това, което е купено с пари - коства единствено пари. Това, което е измолено, изплакано, отнето и откраднато - ще бъде отнето многократно. Това, което е обещано от сърце и благосклонност е скъпо.
***Как да познаеш твоя човек ли? Лесно е! Ще тръгнеш отсреща му и ще се сблъскате по средата на пътя. Той не е знаел. Ти не си знаела. Вие сте се намерили. И където и да сте се движили до в този момент, пътят ви е към този момент е един.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР