Товарен ван Ford Courier“ получи днес община Стара Загора от

...
Товарен ван Ford Courier“ получи днес община Стара Загора от
Коментари Харесай

Мото-Пфое дари автомобил и на Община Стара Загора

Товарен ван „ Ford Courier “ получи през днешния ден община Стара Загора от локалното посланичество на „ Мото Пфое “. Автомобила одобриха зам.-кметовете Иванка Сотирова и Красимира Чахова, които изрекоха признателност за оказаната поддръжка. Преди дни компанията подари и коли на Столична община с които да се разнася храна на хора в потребност.

„ Колата ще бъде употребена по най-рационалния метод за потребностите на Домашен обществен патронаж при доставка на топла храна на нуждаещи се възрастни хора, както в Стара Загора, по този начин и в част от селата. Това е огромно облекчение за тези консуматори, тъй като огромна част от тях са и лежащо заболели, и са в неспособност да се движат “, изясни зам.-кметът Иванка Сотирова. По думите й в този момент размерът на работа се е нараснал, тъй като с изключение на доставката на обяд,  се прави и доставка на артикули от първа нужда.

Кирил Илиев, шеф на филиала на „ Мото Пфое “ в Стара Загора, връчи ключовете на автомобила на Гергана Тодорова, шеф на „ Домашен обществен патронаж Стара Загора “. Тя ги одобри с неспокойствие и признателност.

„ Инициативата ни стартира преди няколко дни. Чрез нея, като обществено виновна компания, желаеме да помогнем на хората в тези сложни дни. Ние не за пръв път оказваме помощ на общини и организации, ще продължаваме да го вършим. С това се стараем да бъдем потребни “, показа Кирил Илиев.

Автомобилът е изцяло квалифициран за път и зареден с гориво. Той ще остане разполагаем за потребностите на локалната администрация през времето на изключителното състояние.

На събитието участва и зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов.

Всеки, който желае да подари артикули и храни - маски, защитни дрехи, самун, брашно и други, би трябвало да се свърже с Общинския действен щаб на тел.: 042 614 652 или 0884797965.

Дарителската сметка, по която жители и компании могат да преведат суми в лв. и евро е следната:

УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG62UNCR70008422236384; BIC: UNCRBGSF;

КОД НА ВИД ПЛАЩАНЕ: 44 51 00

Основание за заплащане: Дарение – ковид

Средствата ще бъдат употребявани само за подкрепяне на лечебните заведения, обществените заведения и възрастните хора при цялостна отчетност.

Общинският действен щаб благодари на всички донори за съпричастността в този сложен за всички миг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР