Това заяви вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер

...
Това заяви вицепремиерът, министър на икономиката и индустрията и лидер
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: И „Демократична България“ заявиха желание да направим правителство

Това съобщи вицепремиерът, министър на стопанската система и промишлеността и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след консултациите на левицата с „ Демократична България “

„ Демократична България “ демонстрираха предпочитание да опитаме да създадем постоянно държавно управление. Обсъдихме програмата, ние сме я писали дружно, тъй че нямаме съществени разлики. Представихме предложенията на “Има подобен народ “ от през вчерашния ден за допълнение на програмата. Днес ги изпращаме до всички, с които преговаряме. Срокът, по който молим да се произнесат е на следващия ден в края на деня, с цел да може в края на седмицата да затворим програмата и, дай боже, да обявим, че имаме единогласие по политиките и по законодателната рамка.

Следващата седмица от понеделник да стартираме втория кръг от диалози по конструкция и личен състав на Министерски съвет. Така че до края на седмицата чакаме да се надигнем пред обществото с подготвена управническа стратегия и законодателна рамка за идващите 6 месеца.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР